« май 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Доста улици в к-с „Възраждане“ претърпяха ремонт

Назад в годините к-с "Възраждане" бе презастроен, уличната му мрежа отесня и доста се амортизира. Община Бургас не е абдикирала от грижата за инфраструктурата там. Тази година стартираха няколко по-мащабни реконструкции на много улици в комплекса. Те се извършват със средства по оперативна програма "Региони в растеж", както и със собствени на Общината. На отделни места изпълнението все още не е приключило. След подмяна на подземните ВиК комуникации, с нова настилка и тротоари се сдобиха ул. "Елин Пелин", "Христо Фотев", "Ивайло", "Самуил", "Левски", "Любен Каравелов", благоустроени са и прилежащи междублокови пространства. Остават довършителни дейности по особените места за нови детски площадки, монтиране на съоръжения за игра и озеленяване. Грижата за градската инфраструктура е перманентна и догодина продължава на други локации във "Възраждане", както и в останалите жилищни квартали на Бургас.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Недекларирана валута, укрита в таблото на товарен автомобил, е намерена при проверка на ГКПП-Калотина

  • 07 Май 2024
  • 0
Недекларирана валута е открита в кабината на товарен автомобил в хода на предприета проверка - част от общите действия срещу контрабандата, предприети от служители от ГД „Гранична полиция“, Агенция „Митници“, ГД „Борба с организираната престъпност“ и Национална агенция за приходите.

Министърът на културата маестро Найден Тодоров и Националният оркестър направиха нови записи на химните на Република България и Европа

  • 07 Май 2024
  • 1
Маестро Найден Тодоров и Софийската филхармония направиха нови дигитални записи на двата химна в края на април. Те ще бъдат качени на сайта на Министерски съвет, откъдето всички институции ще могат да ги изтеглят безвъзмездно.

Младежи от ученически гвардейски отряди връчиха на държавния глава клетвените си обещания

  • 07 Май 2024
  • 7
Румен Радев приветства участници в ученически гвардейски отряди в президентската институция в Деня на храбростта и празник на Българската армия – 6 май

Завърши ремонтът на отводнителния канал от яз. “Чернила“ до включването му в река Огоста, съобщи

  • 04 Май 2024
  • 433
Завърши ремонтът на отводнителния канал от яз. “Чернила“ до включването му в река Огоста, съобщи кметът Златко Живков.

СТАНЕТЕ ЧАСТ ОТ ФЕСТИВАЛА НА КРАСОТАТА “ЦАРИЦА РОЗА”

  • 04 Май 2024
  • 405
На 14.05, от 19:00 в Дом на културата “Арсенал” ще се проведе конкурса за избор на “Царица Роза” 2024 година.