« май 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Бургаски художник помага на малкия Виктор да победи рака

15 картини са включени в благотворителната изложба на Евгений Халачев, която ще бъде открита на 12 ноември в Клуба на моряка Художникът Евгений Халачев помага на малкия Виктор от Бургас да победи рака. Момчето е само на една година, но е с Рабдомиосарком на пикочния мехур. Трогнат от битката му за живот сърцатият творец реши да направи благотворителна изложба в Клуба на моряка. 15 негови картини са включени в нея. Откриването ще е на 12 ноември от 17:30 часа, а Съюзът на моряците - ветерани в Бургас и БургасАрт са съорганизатори. „Животът ни се промени, ние се променихме… Домът ни е празен, живота събран в куфар, а сърцата изпълнени със страх и надежда, че кошмара ще свърши и детето ни ще е здраво“, споделят родителите на невръстния юнак. „Плановете са единствено за лечението и се молим нещо да не се обърка. Ракът ни отне много неща, но и ни даде - вече ценим малките неща - разходката извън болничната стая, слънцето, вятъра… приятелите, които са неизменно до нас, дори тези които никога не сме срещали“, добавят те. Благодарим ви от сърце за всяко левче, всяко споделяне на страничката, всяка молитва за нашето борбено момче, споделиха близките на момчето във Фейсбук групата „Помогнете на Виктор да победи“. Туморът, простата, както и част от пикочния мехур на малкия герой са отстранени от проф. Фукс в клиниката в Тюбинген, Германия. Нужни са обаче още операции за уголемяване на мехура и извеждане по метода Митрофанов. Борбата за живот продължава. Необходими са още пет следоперативни курса химиотерапия и евентуално лъчетерапия. В очакване сме на оферти от клиники в Германия, но скъпоструващото лечение е непосилно за семейството ни, споделиха родителите на Виктор. Те разчита на помощта ни. Да им подадем ръка, за да спечели Виктор битката с рака! Банкова сметка: Титуляр :ВИКТОР ВАСИЛЕВ МЕЧЕВ BG65 CECB 9790 10H7 0416 00 - BGN BG79 CECB 9790 14H7 0416 00 - EUR BIC : CECBBGSF ЦКБ АД, Клон Бургас Възможни начини за дарение: Във всички офиси на ЕКОНТ и EASY PAY PayPal: https://www.paypal.me/kameliyaradeva Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Жълт код за опасно време е издаден за почти цяла България за 8 май

  • 07 Май 2024
  • 54
Около и след обяд на много места ще има краткотрайни валежи, придружени с гръмотевици. Ще има условия за градушки. Значителни по количество ще са валежите в Западна и Централна България. Максималните температури ще бъдат между 20° и 25°, в София 20°.

РЕДЖЕП ОТ „ХЕЛС КИТЧЪН“ ЩЕ ГОТВИ ЗА БУРГАСКИ УЧЕНИЦИ И ЩЕ ГИ УЧИ ДА СЪБИРАТ РАЗДЕЛНО ОТПАДЪЦИТЕ ОТ КУХНЯТА

  • 07 Май 2024
  • 108
Бургаски деца ще учат важни неща за разделното събиране на отпадъци и опазването на природата, докато гледат майсторските умения в кухня на открито на победителя в третия сезон на кулинарното предаване „Хелс Китчън“ – Реджеп Бадев.

ПЛАНИРАТ СЕ ОБУЧЕНИЯ ПО БЕЗОПАСЕН ИНТЕРНЕТ ПО ПРОГРАМА НА МОН

  • 07 Май 2024
  • 108
Тази година по Националната програма на МОН за информационни и комуникационни технологии планираме обучения на ученици и учители за повишаване на компетентностите по киберсигурност и безопасно използване на интернет. Това каза заместник-министърът на образованието и науката д-р Емилия Лазарова на конференция „Училището в дигиталния свят“, организирана от Професионална гимназия по високи технологии „Александър Степанович Попов“.

1001 ДУШИ ПРЕГЛЕДАХА ЛЕКАРИТЕ ОТ УМБАЛ БУРГАС ПО ПРАЗНИЦИТЕ

  • 07 Май 2024
  • 133
1001 души са потърсили медицинска помощ в УМБАЛ Бургас и медицинския център на болницата „Св. Николай Чудотворец“ през почивните дни от 1 до 6 май. Лекарите са преглеждали близо 160 пациенти на ден.

БЕЗПЛАТНИ ПРЕГЛЕДИ ЗА РАЗШИРЕНИ ВЕНИ ЩЕ СЕ ПРОВЕДАТ В УМБАЛ БУРГАС

  • 07 Май 2024
  • 142
Клиниката по съдова хирургия в УМБАЛ Бургас ще проведе профилактични прегледи за разширени вени.