« май 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Джон Кери призова Тръмп да подаде оставка

Джон Кери определи като срамно спирането на работата на американското правителство заради противопоставянето между конгресмените демократи и президента Тръмп по въпроса с финансирането на граничната стена с Мексико. Бившият американски държавен секретар Джон Кери призова вчера президента на САЩ Доналд Тръмп да подаде оставка, предаде Франс прес. Кери не изключи възможността да участва на изборите за президент на Съединените щати през 2020 г. "Вече заявих публично, че не отхвърлям тази възможност, но в момента не планирам кампания", заяви 75-годишният Кери пред телевизия Си Ен Би Си по време на Световния икономически форум в Давос. В случай че се кандидатира за президент, Кери ще трябва най-напред да се справи с конкуренцията на останалите кандидати от Демократическата партия, най-скорошният от които е сенатор Камала Харис. Харис обяви кандидатурата си в понеделник, припомня Франс прес. Джон Кери определи като срамно спирането на работата на американското правителство заради противопоставянето между конгресмените демократи и президента Тръмп по въпроса с финансирането на граничната стена с Мексико. Кери освен това обвини Тръмп в лъжи, особено по отношение на Парижкото споразумение за климата. На въпроса какво би казал на Доналд Тръмп при среща с него Кери отговори: Подайте си оставката! Източник: БТА http://glasove.com

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Наркооранжерия разкриха при спецоперация криминалисти от ОДМВР – Перник

  • 08 Май 2024
  • 85
Иззети са над 350 растения в различен стадий на развитие; Двама мъже са задържани до 24 часа

УС на ДФЗ утвърди до 295 млн. лева финансов ресурс за изплащане на украинската помощ

  • 08 Май 2024
  • 109
Земеделските стопани ще получат финансова подкрепа в размер до 295 млн. лв. по схеми за държавни помощи „Помощ в подкрепа на ликвидността на земеделски стопани за преодоляване на негативното икономическо въздействие на руската агресия срещу Украйна“ и „Помощ в подкрепа на ликвидността на земеделски стопани, производители на зърнени и маслодайни култури, за преодоляване на негативното икономическо въздействие на руската агресия срещу Украйна“.

Премиерът Главчев се срещна с посланиците на страните членки на ЕС, САЩ, Обединеното Кралство и Швейцария

  • 08 Май 2024
  • 110
Министър-председателят Димитър Главчев се срещна с посланиците на страните членки на ЕС, САЩ, Обединеното Кралство и Швейцария.

Пистолети и патрони задържаха митнически служители на МП Лесово

  • 08 Май 2024
  • 110
Митнически служители от МП Лесово задържаха два пистолета и патрони при проверка на товарен автомобил, пътуващ от Турция през ГКПП Лесово към Германия.

ГЕРБ-СДС: Заводът за преработка на отпадъци ударно запълва депото в София и сепарира два пъти по-малко материали за рециклиране!

  • 08 Май 2024
  • 105
Информация за проблемите в управлението на завода стана ясна по време на извънредно заседание на Комисията по екология в Столичния общински съвет, която беше свикана по искане на групата на ГЕРБ-СДС.