« януари 2019 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Ще има и сняг, и дъжд за Нова година

Днес дневните температури ще се повишат още малко и ще бъдат от 3 до 8 градуса, на места в западните части на Дунавската равнина и Тракия - до около 11 градуса. Облачността ще бъде по-често незначителна. Ще продължи да духа до умерен вятър от запад и северозапад. Утре температурите ще се повишат още малко и ще са от минус 3 до плюс 2 сутринта и от 5 до 11 градуса в ранния следобед. Остава ветровито, с умерен, в западната част на Дунавската равнина временно силен северозапад-западен вятър. В събота минималните температури ще бъдат от минус 1 до плюс 5 градуса. През страната ще премине размит атмосферен фронт и дневните температури слабо ще се понижат. като в повечето райони ще бъдат от 3 до 9 градуса. Не места в източните райони ще превали краткотрайно, в ниските места - дъжд и мокър сняг. в планините и високите места на Предбалкана и Лудогорието - сняг. Снежна покривка в низините и ниските планински части няма да се образува. В неделя слаб дъжд ще превали на места в низините, а сняг - в планините. Ще остане ветровито. В понеделник, последният ден на 2018 година, отново на места ще превали, като в североизточните райони ще вали сняг и мокър сняг и ще се образува временна снежна покривка. Дневните температури в Дунавската равнина ще бъдат от около 1 градус в Лудогорието до 7 в ниските части на Северозападна България. В Тракия стойностите ще достигнат 4 до 7 градуса, а в Софийско и западните високи полета - от 1 до 3 градуса. В София също е възможно да превали слаб сняг,м особено в кварталите в полите на Витоша. Ще остане доста ветровито. Именно умереният, на моменти и силен северозападен вятър, както и липсата на снежна покривка в низините са причина за температурите, които денем са около и над обичайните, а сутрин - над нормалните за периода на годината. въпреки доста студената въздушна маса във височина. Очаквайте и по-конкретните и актуализирани прогнози за новогодишните празници и след това в следващите дни. / dir.bg

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Общината предлага нова визия за ул. „Алеко Константинов“

  • 17 Ян 2019
  • 65
Община Бургас финансира със свои средства изработването на проект за пълно преобразяване на ул. "Алеко Константинов" в централна градска част. Обектът е заложен в капиталовата програма на новия бюджет за 2019 г., който очаква одобрението на местния парламент в края на януари.

Нова услуга в НАП- видео жестов превод за хора с увреден слух

  • 17 Ян 2019
  • 62
В салона за клиенти на ТД на НАП Бургас се предлага нова услуга, която улеснява хората с увреден слух. Те могат да ползват видео жестов превод чрез онлайн платформа за предоставяне на равен достъп до услугите на Агенцията за граждани с проблеми със слуха.

Европарламентът призова за "незабавно" ратифициране на Истанбулската конвенция

  • 17 Ян 2019
  • 69
В незаконодателна резолюция, приета в сряда, 16 януари, с 390 гласа "за", 153 "срещу" и 63 "въздържал се", евродепутатите призовават институциите на ЕС да оценят ефективното спазване на върховенството на закона от държавите членки и осъждат ограниченията.

Общината кандидатства по „Красива България“ за ремонт на спортна зала „Нефтохимик“

  • 17 Ян 2019
  • 66
Община Бургас ще кандидатства с проект по програма "Красива България", мярка "Подобряване на обществената среда в населените места", за финансиране на ремонта на спортна зала "Нефтохимик".

НАП: Декларирайте електронно с ПИК, става най-лесно и бързо

  • 17 Ян 2019
  • 73
На пресконференция по повод започналата данъчна кампания, от териториалната дирекция на Националната агенция за приходите в Бургас препоръчаха физическите лица да подават годишните си данъчни декларации по електронен път, без електронен подпис.