Коледарчета пяха за здраве и берекет в МВР Бургас

За втора по ред година ОДМВР – Бургас посрещна коледарчетата от ЦДГ „Вълшебство”, водени лично от Директора на учебното заведение – Катя Мишева. Малчуганите, облечени в характерните за големия християнски празник носии, благопожелаха и наричаха за здраве и берекет Началниците на отделните Районни управления в областта, събрали се за традиционното седмично заседание. Служебни задължения възпрепятстваха Директорът на ОДМВР – Бургас – старши комисар Калоян Калоянов, както и неговия заместник – комисар Владимир Маринов, лично да се включат в коледуването на децата от ЦДГ „Вълшебство”, но в качеството си на домакин се прояви началникът на отдел „Криминална полиция” – комисар Емил Павлов, на когото малчуганите пожелаха по-малко работа и повече парички в кесията. Подрастващите изпълниха традиционните за празника народни песни и автентичен коледарски танц по специална хореография, дело на професионалния екип от ЦДГ „Вълшебство”. За приповдигнатото настроение в залата и прекрасните пожелания малчуганите бяха възнаградени с коледни торбички, подсигурени от дългогодишния партньор на ОДМВР – Бургас в различни благотворителни инициативи – „Кох-И-Ноор Хемусмарк“ АД. Директорката на ЦДГ „Вълшебство” - Катя Мишева благодари на всички полицейски служители за грижите и професионализма, показвани ежедневно при осигуряване спокойствието и сигурността на гражданите, като пожела коледната магия да ориса света към по-добро и мирно бъдеще, в което децата да се чувстват уверени и щастливи.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Има и сериозно печеливши от глобалното затопляне

  • 25 Юни 2019
  • 39
Изследователи от университета Джеймс Кук в Австралия каза, че глобалното затопляне ще бъде от полза поне за един клас животни - мекотелите. Група учени, водена от Блейк Спайд, открили, че главоногите могат да понасят високи нива на въглероден диоксид в океаните.

Климатичните войни започнаха - загинали и ранени в сблъсъци за вода

  • 25 Юни 2019
  • 36
Полицията охранява водните цистерни и водоизточниците в щата Мадхя Прадеш в централна Индия, съобщава Times of India, цитиран от Дойче Веле. В събота имаше сблъсъци заради водата в щата, но и в други части на страната.

Коригират учебниците по история в раздела за комунизма

  • 25 Юни 2019
  • 41
Не са утвърдени в момента новите учебници по история и са направени препоръки към издателствата да ги коригират. Това каза пред журналисти министърът на образованието и науката Красимир Вълчев, попитан за новите учебници по история за десети клас.

Всеки втори българин е готов да вземе кредит за море

  • 25 Юни 2019
  • 42
Ръст от над 10% на бързите кредити, които се взимат основно с цел за море, се наблюдава през последните два месеца. Това показват данните на Асоциацията за защита на потребителите.

Линейка на общината обслужва критичните случаи в цяло Камено

  • 25 Юни 2019
  • 41
Екипи от специалисти от МБАЛ Д-р Маджуров – Бургас ще се отзовават при нужда всяка вечер от 19.00 до 7.00 часа, както и през почивните дни – събота, неделя и официалните празници.