Двудневен фестивал на културата и здравето на Флората

На 30 септември и 1 октомври в Експозиционен център "Флора" ще се проведе двудневен фестивал на културата и здравето. Проектът се организира със съдействието на Община Бургас и е първият от проектите, спечелили финансиране във втората сесия, съгласно Правилника за съфинансиране на културни проекти в Бургас. За осъществяването на този първи по рода си проект внимателно са подбрани и поканени едни от най-квалифицираните специалисти по приложна психология, личностно развитие, модерни и древни учения за тялото и духа, алтернативни терапии и методики за развитие и израстване - Мадлен Алгафари (психолог), Юли Тонкин (мотиватор личностно развитие), Ипократис Пападимитракос(психолог-диетолог), Петър Петров (психолог, регресотерапевт и хипнотерапевт), Елена Дросева (психолог), доц. Пепа Митева(психолог). Участниците във фестивала ще се запознаят с творчеството на бургаски художници и музиканти. Всеки от присъстващите ще има възможността да се докосне до произведенията на някой от лекторите, както и до ръчно изработени бижута, които балансират енергията в тялото. Събитието ще има няколко насоки. Първата от тях е "Културата на поведение в междуличностните отношения - семейството като основна социална единица на обществото". Втората насока е "Психология и психоконсултиране при деца и възрастни чрез различни индивидуални подходи в развитието". Третата е "Образование, иновационна методика, интеграция на младото поколение в образователната ни система". Четвъртата насока е "Себепознание - Дух, Душа и Тяло, Алтернативни методи на лечение".  

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Кметът на Бургас: България се връща на картата на водната топка с историческото първо Европейско първенство U15

  • 20 Юли 2019
  • 166
“България се върна на международната карта на водната топка с историческото първо Европейско първенство за юноши U15 в Бургас.

Двама контузени в „Нефтохимик” пропускат старта във Втора лига

  • 20 Юли 2019
  • 155
Часове остават до първия мач на Нефтохимик от новия сезон в първенството на Втора лига.

Разписанието на БДЖ вече е в Google maps

  • 19 Юли 2019
  • 235
Разписанието на БДЖ вече е видимо и в Google maps. При задаване на конкретен маршрут на територията на България в интернет платформата упътвания за придвижване се получават и за пътуване с влак, което разширява възможностите при избора на подходящо транспортно средство.

Световноизвестният аниматор Тео Ушев пристигна в Бургас за Международния филмов фестивал BIFF

  • 19 Юли 2019
  • 207
Световноизвестният аниматор Тео Ушев пристигна в Бургас по покана на Община Бургас и организаторите на Международния филмов фестивал - BIFF.

LEN: Бургас връща България на световната карта на водната топка

  • 19 Юли 2019
  • 208
С домакинството на Европейското първенство по водна топка за юноши до 15 години Бургас връща страната ни на световната карта в този спорт.