Представят „Омайна нощ“ и „Лъжата“ на остров Света Анастасия

Драматичен театър "Адриана Будевска" представя хитовите заглавия "Омайна нощ" и "Лъжата" на откритата сцената на остров Света Анастасия. Досега там са снимани кинофилми, организирани са концерти и изложби. Сега на острова все по-сериозно стъпва още едно изкуство. Театралното лято на Света Анастасия ще започне на 8 юли с постановката на Жозиан Баласко "Омайна нощ". Режисурата е на Велко Кънев, участват Асен Блатечки, Мария Сапунджиева и Юрий Ангелов. Какво ни предлага това бижу на съвременната френска комедиография? Действащи лица: една затворничка в петдневен отпуск, един водещ на хитово ТV предаване и един келнер с утежнена биография. Място на действието: бюфета на гарата (първа част) и апартамента на водещия (втора част). Време на действието: нощта между два влака за Париж (първа част) и сутринта на другия ден (втора част). Преобладаващи чувства: Любов Френска (първа част) и тежък махмурлук (втора част). На 9 и 10 юли гледайте постановката на Флориан Зелер "Лъжата". Режисьор е Борислав Чакринов, участват Асен Блатечки, Койна Русева, Стефан Иванов и Милена Маркова - Маца. Две двойки. Приятелство. Предателство. Подозрение. Истина или... лъжа. В центъра на действието са две семейни двойки, които непрекъснато си изневеряват. Те са от средната класа и по свой начин се борят с проблемите на средната възраст. Спектаклите ще се играят от 21.00 часа на сцената на острова: * 8 юли - "Омайна нощ"; * 9 и 10 юли - "Лъжата". Програма: Час на отплаване във всеки от дните: 20:00 часа от "Магазия 1" - качването на кораба ще започва от 19:30 часа с оглед добрата организация и избягване струпването на хора. Отплаване обратно към Бургас: в 22:30 часа. Билетите са в продажба от 1 юни на касата на Туристически информационен център до Часовника, Магазия 1 и в билетния център на театър "Адриана Будевска" на ул. "Александровска". Цена на билет с включен транспорт с кораб "Анастасия": 35 лева. За информация и резервации - тел.: 0882 004 124 или e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Каса на ДТ"Адриана Будевска" - тел.: 056 842 266.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Започна строителството на новата пречиствателна станция на язовир „Ясна поляна“, инвестицията е за 22 милиона лева.

  • 29 Апр 2024
  • 70
С първа копка и водосвет се даде старт на едно от най-модерните хидротехнологични съоръжения по Черноморието, строено през последните десетилетия - обект „Аварийна реконструкция на филтърно и помпено стъпало на ПСПВ „Ясна поляна“ в с. Ясна поляна, община Приморско.

От днес гражданите могат да проверят чрез ГД ГРАО номера на избирателната секция и мястото на гласуване на изборите на 9 юни

  • 29 Апр 2024
  • 60
От днес избирателите български граждани могат да проверят номера на избирателната секция и мястото на гласуване в изборите на 9 юни 2024 г. – за членове на Европейския парламент и на Народното събрание.

СУ „СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ“ ПРАЗНУВА 155 ГОДИНИ С ГОЛЯМО ТЪРЖЕСТВО И ЗВЕЗДНИ ГОСТИ

  • 29 Апр 2024
  • 74
На 9 май, от 20:00 часа, на площад „Св. св. Кирил и Методий“ ще се проведе тържество, посветено на патронния празник на едноименното училище, което е и най-старото в Бургас.

Медици с джетове ще оказват спешна помощ на плажуващите?

  • 29 Апр 2024
  • 62
Медиците на плажа да се придвижват не с линейки, а с джетове, както и на всеки плаж да има екип с поне един лекар – това са само част от измененията в Наредбата за водно спасяване.

Деца от клуб за млади пещерняци в Дряново събират стотинки от пещерата "Бачо Киро", които вредят на обекта

  • 29 Апр 2024
  • 90
Посетителите на пещерата "Бачо Киро" в неделя спираха с любопитство, заглеждайки група деца и няколко възрастни, заети с някаква дейност по пътеките на обекта.