Въвеждат специален режим за достъп до Гробищния парк за Черешова задушница

При специален режим ще се допускат автомобилите и гражданите до Гробищния парк на Черешова задушница /събота/. Движението в района на Бургаския гробищен парк ще бъде еднопосочно за времето от 07.30 часа до нормализиране на трафика. Автомобилите ще влизат през източния вход, до бензиностанция "Петрол" и ще излизат през южния - на улица "Транспортна" - т.нар. главен вход на гробищата. Улица "Транспортна" ще бъде затворена в участъка от кръговото движение до бензиностанцията на влизане в Бургас от Варна, до кръстовището в близост до магазин "Лидъл", като движението ще бъде отклонявано към булевард "Димитър Димов". Ще се пропускат само товарни За спазването на въведените мерки с оглед безопасността и избягване струпването на хора ще следят служители на 5-то РПУ, УКОРС и охранителната фирма, която обслужва Гробищния парк. Районът е третиран за кърлежи и комари. Извършена е и дезинфекция. Всички мерки за предприети с цел гарантиране сигурността на посетителите. За придвижване до Траурния парк могат да се използват следните линии на градския транспорт: - от ж.к."Славейков" -автобусна линия №11; - от ж.к. "Меден Рудник", ЦГЧ - автобусни линии №Б1, Б11; - от кв. "Сарафово "-автобусна линия №15; - от ж.к "Възраждане", ЦГЧ, ж.к. "Лазур" - автобусна линия №12; Автобусите се движат по обявеното разписание . З а допълнителна информация : http://burgasbus.info/burgasbus/?page_id=5714

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Започна строителството на новата пречиствателна станция на язовир „Ясна поляна“, инвестицията е за 22 милиона лева.

  • 29 Апр 2024
  • 88
С първа копка и водосвет се даде старт на едно от най-модерните хидротехнологични съоръжения по Черноморието, строено през последните десетилетия - обект „Аварийна реконструкция на филтърно и помпено стъпало на ПСПВ „Ясна поляна“ в с. Ясна поляна, община Приморско.

От днес гражданите могат да проверят чрез ГД ГРАО номера на избирателната секция и мястото на гласуване на изборите на 9 юни

  • 29 Апр 2024
  • 79
От днес избирателите български граждани могат да проверят номера на избирателната секция и мястото на гласуване в изборите на 9 юни 2024 г. – за членове на Европейския парламент и на Народното събрание.

СУ „СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ“ ПРАЗНУВА 155 ГОДИНИ С ГОЛЯМО ТЪРЖЕСТВО И ЗВЕЗДНИ ГОСТИ

  • 29 Апр 2024
  • 89
На 9 май, от 20:00 часа, на площад „Св. св. Кирил и Методий“ ще се проведе тържество, посветено на патронния празник на едноименното училище, което е и най-старото в Бургас.

Медици с джетове ще оказват спешна помощ на плажуващите?

  • 29 Апр 2024
  • 77
Медиците на плажа да се придвижват не с линейки, а с джетове, както и на всеки плаж да има екип с поне един лекар – това са само част от измененията в Наредбата за водно спасяване.

Деца от клуб за млади пещерняци в Дряново събират стотинки от пещерата "Бачо Киро", които вредят на обекта

  • 29 Апр 2024
  • 100
Посетителите на пещерата "Бачо Киро" в неделя спираха с любопитство, заглеждайки група деца и няколко възрастни, заети с някаква дейност по пътеките на обекта.