Двама загинаха при наводнения в пустинята

Април 26, 2018 Светът
Бедуин и палестинка загинаха при наводнения в Израел и на Западния бряг, където се изсипаха проливни дъждове, съобщи полицията. В пустинята Негев в южната част на Израел, 17-годишен бедуин е бил отнесен от придошла река, а по-късно е намерено тялото му.

Доходите от чужбина също се декларират, напомнят от НАП Бургас

Април 26, 2018 Бургас
Годишни данъчни декларации за доходите от 2017 година трябва да подадат и всички, работили в чужбина, напомнят от НАП Бургас. Според българското законодателство, ако си местно лице за България, трябва да обявиш доходите си от чужбина.

Готвим се за стотици важни гости за домакинството на Европейския морски ден

Април 26, 2018 Бургас
След градове като Брюксел, Рим, Гьотеборг, Атина и Бремен, тази година Бургас има честта да бъде домакин на Европейския морски ден. Форумът е официална част от календара на българското председателство на Съвета на Европейския съюз.

Лендарт на Атанасовско езеро

Април 26, 2018 Бургас
Днес започва Арт пленер по лендарт в района на Южно Атанасовско езеро – около Пътеката на саблеклюна и по-дивата част в посока към града. Артпленерът ще се проведе в периода 26-29 април 2018 г. и ще се води от арт-педагозите д-р Добрин Атанасов и д-р Любен Кулелиев от Център Алос.

Лекари от УМБАЛ спасиха живота на бебе с уникална и сложна операция

Април 26, 2018 Бургас
Операция, която е изключително рядка в света, е извършена в УМБАЛ Бургас. С нея е спасен животът на 4-месечната Елена. Бебето все още е в болницата, но скоро ще бъде изписано.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!