До петък приемат песни за конкурса "Бургас и морето"

"Бургас и морето" 2019 ще се проведе на 3 август в "Летен театър" - Бургас. Конкурсът е едно от най-чаканите музикални събития през лятото. Регламентът и условията за участие в конкурса може да бъдат намерени на следните електронни адреси: https://www.burgas.bg/bg/info/index/365 и http://www.burgasimoreto.org/bg/home Крайният срок, в който всички автори на песни може да изпратят своите музикални произведения, е 17.00 часа на 31 май 2019 г. От всички изпратени песни професионална подборна комисия ще селектира 12-те най-добри, които ще вземат участие във финалната конкурсна вечер. Подаването на песни може да бъде както лично от автора, така и от упълномощено лице на адреси: Гр. Бургас 8000 Община Бургас, Деловодство Ул. "Александровска" № 26, За Национален конкурс за песен "Бургас и морето" или гр. Бургас 8000 Общинско предприятие "Летен театър, фестивали и концерти", Културен дом на нефтохимика, пл."Тройката" № 1 за Национален конкурс за песен "Бургас и морето". А също и на електронен адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Twitter ще бъде забранен в целия ЕС?

  • 29 Апр 2024
  • 74
Twitter ще бъде забранен в целия ЕС, ако не спазва новите разпоредби относно дезинформацията, заяви френският министър на цифровия преход и телекомуникациите Жан-Ноел Баро. Предупреждението идва малко преди Законът за цифровите услуги на ЕС да влезе в сила на 25 август.

Вече има отреден терен за изграждане на сграда на ново спортно училище в Бургас

  • 29 Апр 2024
  • 83
Вече има отреден терен за изграждане на сграда на спортно училище, с прилежащата спортна инфраструктура и общежитие.

Вълна от кандидат-студенти за специалност „Медицина” на предварителните изпити в Университет „Проф. д-р Асен Златаров” - Бургас

  • 29 Апр 2024
  • 105
412 студенти се явиха на предварителните изпити по биология и химия за специалност „Медицина” в бургаски държавен Университет „Проф. д-р Асен Златаров”, която е една от най-желаните.

БУРГАСКИ ПРАЗНИЧНИ СЪБИТИЯ В ДНИТЕ ДО 6 МАЙ

  • 29 Апр 2024
  • 107
През изминалия уикенд Бургас се превърна в истински водовъртеж от събития, в които се включиха стотици хора като участници и хиляди като публика.

На ретро парада в Сливен за първи път в България беше представен Буик от епохата на Ал Капоне

  • 29 Апр 2024
  • 97
На Лазаровден в Сливен се проведе 11-ото издание на парада за ретро автомобили и мотоциклети.