« юни 2019 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Русия ще контраатакува ЕС заради последните санкции

Русия се запазва правото на ответни мерки по отношение на въведените нови санкции на Европейския съюз срещу ръководството и сътрудници на Главното разузнавателно управление заради делото "Скрипал". Това се посочва в официално изявление, публикувано на интернет страницата на руското министерство на външните работи, предаде БНР. "Върху нашите сънародници беше изпробван наскоро изобретеният от Европейския съюз механизъм, който уж цели противодействие на използването и разпространението на химическо оръжие", пише още в изявлението. В него се твърди, че предявените на Русия и нейните граждани обвинения по делото "Скрипал" не издържат критика. Министерството подчертава, че разгърнатата от британските власти информационна кампания преследва преди всичко вътрешнополитически цели. "Показателно е, че новият й изблик съвпадна с поредната кризисна вълна на преговорите за "Брекзит"", се посочва в документа. В понеделник, Съветът по външни въпроси на Европейския съюз прие първите санкции в рамките на новия режим по химическите оръжия. Под ограничителните мерки попаднаха 9 физически лица, сред които наскоро назначеният началник на военното разузнаване вицеадмирал Игор Костюков (на снимката вляво от Владимир Путин) и обвинените от Лондон за отравянето на Сергей Скрипал и дъщеря му Руслан Боширов и Александър Петров. Изданията Bellingcat и Insider твърдят, че истинските им имена са съответно Анатолий Чипига и Александър Мишкин и че двамата са агенти на руското военно разузнаване. / dir.bg

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

6 години Балкански фестивал на изкуствата в град Карнобат

  • 14 Юни 2019
  • 627
Заповядайте на Шестото издание на Балкански фестивал на изкуствата – Карнобат 2019 от 14.06.2019 г. до 16.06.2019 г., където ще се съберат над 600 танцьори, певци и артисти.

Затворнически Биг Брадър: Връзват тези гривни за краката на лишените от свобода

  • 14 Юни 2019
  • 275
От Министерството на правосъдието показаха днес устройствата от пенитенциарната система, или т.н. затворнически гривни, чрез които у нас вече официално работи електронният мониторинг на правонарушителите. Системата е израелска, а устройствата са два вида - на радиочестота и с GPS. Гривните се поставят на глезена.

Остров Света Анастасия ви кани на празник на билките, народното творчество и здравословната храна

  • 13 Юни 2019
  • 343
Остров Света Анастасия ще посреща гости с фолклорни ритуали за здраве и плодородие в първото издание на "Биле фест" - фестивал, посветен на билките. Заповядайте и вие!

Мениджърът на ЛЕН инспектира „Парк Арена ОЗК” за евро домакинството по водна топка

  • 13 Юни 2019
  • 331
Мениджъра на Европейската федерация по плувни спортове ЛЕН и председател на Европейската федерация по водна топка Марко Бирри се срещна с кмета на община Бургас Димитър Николов.

14-годишна стана майстор на спорта в плуването

  • 13 Юни 2019
  • 344
Носител на званието „Майстор на спорта” стана плувкинята Жанет Ангелова.