Популярният чешки цирков артист Ондра Хунал ще гостува в Бургас със супер огнено шоу „Полетът на Жар птицата"

Той ще представи пред бургаската публика своя пърформанс „Полетът на Жар птицата”, с който ще въвлече всички присъстващи в един свят на огън, страст и умения. Всичко това ще се случи на балюстрадата до КЦ „Морско казино” на 28 септември от 19.30 часа. Това не е просто шоу, това е магическо приключение, изпълнено с огнени трикове и невероятен талант. Събитието се реализира с партньорството на Община Бургас и Чешкия културен център. Ондржей Хунал е пърформърс артист и бас китарист. Той е част от Cirkus Van Karavan, цирков колектив, съчетаващ нови дисциплини като огън и светлина в шоу програми, жонглиране, въздушна акробатика, танци, клоунада, музика и театър. Организира представления, семинари и улични шоу програми. Като бас китарист Ондржей свири в различни музикални групи като Wosa, The Toys, Pudl v Poušti, HpN, Ty mi, Mancy Sono, Kape La. Интересува се от пост рок, пънк рок и поп от 80-те години. „Надарен съм с любов и страст към всички видове изкуства и съм благодарен, че съм пред или на сцената. Обичам да рисувам, да създавам и да свиря музика. Обичам да споделям моите умения и да уча деца или възрастни да използват тялото си, за да изразят себе си, да открият своите физически възможности и да се насладят на радостта от изкуството. Моята цел сега е да правя това, което обичам”, споделя артистът.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Никулденската програма започва още на 1 декември, ето събитията за идващия петък

  • 28 Ное 2023
  • 253
Някои събития, включени в богатата никулденска програма на Бургас, дори няма да изчакат идването на 6 декември. Ето какво ви очаква в първия ден на последния месец на годината:

Благотворителен коледен фест ще се проведе в бургаската библиотека

  • 28 Ное 2023
  • 224
В дните от 7 до 10 декември в Центърът за съвременно изкуство и библиотека ще се проведе благотворителна коледна работилница за играчки, която има за цел да подпомогне деца в неравностойно положение.

Участвайте в „Различният Бургас“ – щафетна опознавателна разходка на 2 декември

  • 28 Ное 2023
  • 228
Колко добре познаваме едни от най-емблематичните места и символи в Бургас и каква е тяхната история? Ако искате да обогатите познанията си и да се насладите на приятна и интересна разходка – заповядайте на 2 декември (събота), от 11.00 ч., на сборен пункт при Часовника.

В Енергийния офис ще се проведе информационен ден, посветен на енергийната ефективност

  • 27 Ное 2023
  • 418
В Енергийния офис ще се проведе информационен ден, посветен на енергийната ефективност. Енергийният офис на Община Бургас, който се намира в Културен дом НХК, организира информационен ден в подкрепа на прехода към енергийна ефективност. Темата е „Устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фонд – Етап II“.

Бургас аргументирано търси европейски средства за индустриално развитие от ПВУ

  • 27 Ное 2023
  • 426
Община Бургас, в партньорство с „Индустриален и логистичен парк – Бургас“ АД и „Овергаз Мрежи“ АД, е готова да кандидатства с проектно предложение „Инвестиции в развитието на Индустриален парк – Бургас“ по Програма за публична подкрепа за развитието на индустриални райони, паркове и подобни територии за привличане на инвестиции, Национален план за възстановявани и устойчивост. Преди това е нужно и съгласие от местния парламент.