« май 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Зрителите в Бургас ще гледат премиерно в НХК три заглавия от световния филмов афиш

Забавната остроумна комедия на режисьорката и сценарист Марина Сересески разказва за една танго двойка: преди 30 години Карлос и Маргарита са били най-известната танго двойка в света. Сега Карлос живее в Мадрид, наслаждавайки се на втората възможност, която животът му предоставя, а Маргарита живее в Буенос Айрес, потънала в самота и забрава. Внезапно събитие принуждава двойката да се събере отново и да започне пътешествие по пътищата на Аржентина, заедно с дългогодишния си приятел Пичукито. Пътуване, което ще ги накара да се изправят пред спомените си, страховете си, но преди всичко истинските си желания. Филмът е носител и на още много международни награди от фестивалите в Малага и Сиатъл. На 22.11 , десет дни преди тръгването по екраните в страната, ще бъде показан и най-новият филм с Джони Деп "Жан дьо Бари". Филмът за краля на Франция Луи XV и неговата фаворитка Жан дьо Бари откри тазгодишните филмови фестивали в Кан и Варна. Успоредно с откриването на „Любовта е лудост“ на 25 август, имаше и първа прожекция в Бургас, но поради летния сезон не го видяха много зрители. А филмът заслужава вниманието ви – пренася ви в красивата атмосфера на френския кралски двор и неусетно в компанията на Джони Деп ще изживеете красива романтична история. На 10.12 в Бургас ще бъде и премиерата на нашумелият вече сред филмовите среди български шедьовър „Уроците на Блага“. Неговата световна премиера беше по време на престижния филмов фестивал в Карлови Вари, където спечели голямата награда „Кристален Глобус“, а Ели Скорчева бе отличена като най-добра актриса. Само преди дни, филмът на режисьора Стефан Командарев спечели и Голямата награда на журито от Международния филмов фестивал в Рим. Филмът се състезаваше в категорията "Конкурс за прогресивно кино - визии за света на утрешния ден" заедно с още 17 международни заглавия. Това е и българското предложение за филмовите награди „Оскар“. Лентата ще открие на 16.11 фестивала „Киномания“ в София, а на 10.12 ще бъде показан в Бургас премиерно. Билети за трите филма се продават на касата на Часовника. При покупка на билети и за трите филма, ползвате отстъпка.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

С общо 13 млн. лева ще бъдат подпомогнати производителите на картофи, черупкови плодове и гъби

  • 17 Май 2024
  • 16
Управителният съвет на Държавен фонд „Земеделие“ (ДФЗ) реши да бъде предоставена помощ de minimis за 2024 г. на производителите на картофи, черупкови плодове и гъби в размер на общо13 000 000 лв.

Голямо количество „маркови“ стоки задържаха митническите служители на ГКПП Капитан Андреево

  • 17 Май 2024
  • 34
Близо 70 000 „маркови“ стоки, по-голяма част от тях облекла, задържаха митническите служители на ГКПП Капитан Андреево при проверки на два товарни автомобила, влизащи в страната от Турция.

ЗА ДВА ДНИ СА ОСУЕТЕНИ ОПИТИ ЗА ПРЕВЕЖДАНЕ НА 62 МИГРАНТИ ПРЕЗ ДУНАВ МОСТ ВИДИН-КАЛАФАТ

  • 17 Май 2024
  • 47
Под ръководството на Районна прокуратура-Видин се водят действия по разследване по образувани досъдебни производства за опити за превеждане на чуждестранни граждани през границата на страната без разрешение на надлежните органи на властта и за опити за незаконно преминаване през границата на страната.

Средният размер на пенсията за осигурителен стаж и възраст през април е 920 лв.

  • 17 Май 2024
  • 54
Националният осигурителен институт предоставя всеки месец информация относно касовото изпълнение на бюджетите на социалноосигурителните фондове, администрирани от института по силата на законова делегация.