« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Нестопанските организации могат да кандидатстват за финансиране до края на ноември

Допустими за финансиране са само извършените административни разходи и разходи за дейности, които имат нестопански характер. Предоставените средства няма да могат да бъдат използвани за възнаграждения за членове на управителните органи, закупуване на материални активи, извършване на стопанска дейност, осигуряване на транспортни разходи в чужбина или финансово подпомагане на физически и юридически лица. В правилата за финансиране на нестопанските организации, регистрирани за осъществяване на общественополезна дейност, ясно са формулирани срокът за кандидатстване, процентът на финансиране на разходите, дейностите на организациите, критериите за допустимост и липсата на конфликт на интереси. Крайният срок за кандидатстване е до 17.15 часа на 30 ноември, като заинтересованите неправителствени организации следва да подадат заявление за финансово подпомагане и да приложат план-сметка за предвидените разходи, годишен доклад за дейността, финансов отчет и декларация за получени държавни помощи. Размерът на предоставените средства се определя по точкова система с максимален брой 30 точки за един кандидат, а критериите за оценяване са капацитет, изпълнимост на дейностите, съответствие със заложените цели и ефективност на разходите. Повече за правилата, сроковете и дейностите за кандидатстване можете да намерите в страницата на Община Бургас на: https://www.burgas.bg/bg/strategii-planove-programi-i-pravila/52655

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Със законодателни промени вдигат възнагражденията в армията

  • 12 Апр 2024
  • 194
С проект за промени в Закона за отбраната и въоръжените сили на Република България възнагражденията на военнослужещите ще се изравнят със средната работна заплата за страната, което означава нарастване с близо 30 процента.

Служители на ОДМВР – Пловдив иззеха близо 10 кг марихуана

  • 12 Апр 2024
  • 186
При спецакциите са неутрализирани две нарколаборатории; задържани са четирима

Служители на Второ РУ задържаха 46 – годишен чужд гражданин за измама

  • 12 Апр 2024
  • 195
Действия по разследването стартирали януари месец, когато семейство възрастни столичани подали сигнал в полицията, че са станали жертви на измама.

Вътрешните министри на България и Германия ще посетят в понеделник ГКПП – Капитан Андреево

  • 12 Апр 2024
  • 184
На посещение в България на 15 април пристига Нанси Фезер, федерален министър на вътрешните работи и родината на ФР Германия.

В МОСВ се проведе експертна среща за запознаване с румънския опит при въвеждането на депозитна система

  • 12 Апр 2024
  • 182
Работната група за въвеждане на депозитна система в България проведе среща за запознаване с опита на румънски експерти, участвали при въвеждането на депозитната система в Румъния. Срещата се проведе с участието на заместник-министъра на околната среда и водите Николай Сиджимов.