« март 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Бургас се обединява с общини от Южно Черноморие за мащабна кампания на външни туристически пазари

Чрез „Програма за финансиране на маркетингови дейности на туристически услуги в Черноморските общини в България“ в следващите месеци ще се осъществи рекламна кампания на дестинация Бургас – Южно Черноморие на външни, атрактивни туристически пазари в партньорство с едни от най-големите туроператори в Европа и с летищния оператор на летище Бургас - „Фрапорт“. Община Бургас бе одобрена като бенефициент по два проекта. По единия ще се изпълняват маркетинг дейности съвместно с най-големия туроператор за пазар Полша - ИТАКА. През последните години се забелязва засилен интерес и ръст на туристите от тази държава, която отново бе сред топ 5 на дестинациите за изминалия сезон на Летище Бургас. Вторият проект, който община Бургас ще разработва е в партньорство с Jet2Holidays чрез БТС (Бългериън Турист Сървисиз) за промотиране на дестинация Бургас на туристически пазар Великобритания. Цели се повишаване разпознаваемостта на България и нейното Черноморие, като сигурна и привлекателна дестинация на най-важния стратегически пазар в последните три десетилетия за региона. Във всички проекти Бургас ще си партнира с общините от Южно Черноморие, като това обединение цели да наложи единен и разпознаваем бранд, а чуждестранните туристи да насочат още повече интереса си към морските общини и района на Странджа. Общини-партньори в проектите са Несебър, Поморие, Приморско, Царево, Малко Търново. Предстои да се изпълняват проекти за пазари Полша, Великобритания, Чехия, Германия, Скандинавия и Дания. Дейностите ще бъдат свързани с изработване на атрактивни видеоклипове и графично съдържание, с което дестинация Бургас – Южно Черноморие ще бъде промотирана на съответните пазари. В рамките на програмата общините от региона ще разработят и предложат заедно с туроператорите различни туристически продукти, свързани със семеен, морски, здравен, спортен, фестивален и други видове туризъм. Ще се заложи на директна реклама в чуждестранните градове, обхващаща „горещи“ точки като метро станции, автобусни линии, дигитална външна реклама, както и онлайн реклама спрямо различни таргет групи и платформи.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Бургас изразява съпричастност с хората с редки болести

  • 29 Фев 2024
  • 132
На 29 февруари 2024 г. за седемнадесети пореден път светът отбелязва Деня на редките болести."Разноцветните светлини на Моста са нашия знак за подкрепа на правото им на достоен живот и лечение!"-това написа в профила си във фейсбук кмета Димитър Николов.

Ситуацията около Молдова и Приднестровието се изостря. Отцепилата се република поиска помощ от Русия

  • 29 Фев 2024
  • 133
САЩ отправиха предпупреждение, че следят внимателно ситуацията в Приднестровието и подкрепят териториалната цялост на Молдова. В същото време руските държавни медии съобщиха, че парламентът на страната и Съветът на федерацията се готвят да отговорят положително на искането на Приднестровието за „защитата“ от Молдова. В сряда отцепилата се територия отправи официално искане до Москва за „защита“ „в условията на засилен натиск“. Специален конгрес прие резолюция, която обвинява молдовското правителство в Кишинев в отприщване на „икономическа война“ срещу Приднестровието с цел превръщането му в „гето“, което включва блокиране на вноса.

Apple се отказва от проекта за електрически автомобили

  • 29 Фев 2024
  • 165
Американският технологичен гигант Apple се отказа от десетилетните си усилия да произведе електрически автомобили, съобщи Bloomberg. Решението е изненада за близо 2000 служители, работещи по проекта, и е било обявено от главния оперативен директор Джеф Уилямс и Кевин Линч, вицепрезидент, отговарящ за проекта. Много от тях ще бъдат преместени в подразделението за изкуствен интелект на компанията.

Продължава поставянето на кафяви кофи за биоразградими отпадъци. Използвайте ги само по предназначение

  • 29 Фев 2024
  • 193
Община Бургас продължава разполагането на кафяви кофи за разделно събиране на биоразградими отпадъци. След комплекс „Зорница“, такива съдове вече са поставени в комплекс „Изгрев“ за обслужване на домакинствата и 54 търговски обекта.

Малчугани от 33 детски градини изработиха 250 мартеници, които ще бъдат дарени на украински деца в Бургас

  • 29 Фев 2024
  • 192
Над 250 мартеници бяха получени в Центъра за подкрепа на личностното развитие. Те са изработени от сръчните ръце на деца от 33 бургаски детски градини. Идеята на ЦПЛР е да накара децата от ранна възраст да развият у себе си качеството на благотворителност и доброволчество.