« февруари 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29      

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Образователни и младежки организации вече могат да провеждат събития в модерния Младежки център в ж.к. "Меден рудник"

Запитването става чрез сайта на Младежкия международен център: https://yicburgas.bg/, в секция Контакти, където се зарежда падащо меню с форма за заявки. След попълване на заявката екипът ще се свърже с организаторите за уточняване на подробности около събитието. Сред първите гостуващи събития е кинофестивалът „Срещи на младото европейско кино“, който ще се проведе в периода 19 – 21 януари и част от прожекциите ще бъдат в зрителната зала на Центъра. Важно е да се знае, че Младежкия център все още се намира в проектна фаза, поради което до 30.04.2024 г. желаещите да ползват капацитета на сградата трябва да имат предвид, че там не могат да се провеждат дейности от комерсиален характер. Информацията засяга организатори на школи по изкуства, спорт и извънкласни занимания. За сметка на това такива дейности могат да се извършват безвъзмездно, а до края на проекта образователни и младежки организации, както и НПО–та в младежкия сектор (включително от региона и страната), могат да провеждат мероприятията си напълно безплатно. Програмата на Младежкия център, както и съпътстваща информация за целите и мисията на екипа, може да следите в социалните мрежи: https://www.facebook.com/YICBurgas, https://www.instagram.com/yicburgas/ и https://yicburgas.bg/ *Проект № BGLD-2.001-0002 „Създаване на Младежки международен център – Бургас“ се реализира по програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство (ФМ на ЕИП) 2014-2021.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Бургас пълни солиден календар със спортни събития, които удължават туристическия сезон

  • 23 Фев 2024
  • 156
Спортният календар на Бургас за 2024 г. се запълва с големи събития, които ще доведат много гости на града. Сред тях има световни и европейски първенства. Община Бургас съдейства и се старае да насочи някои от турнирите към новата държавна зала „Арена“, за да повиши нейната заетост.

Къде тази събота ще измерват кръвна захар, телесни мазнини и калории

  • 23 Фев 2024
  • 140
Община Бургас ще проведе утре, събота, поредна профилактична здравно-информационна кампания с цел консултации за промяна към по-здравословен начин на живот на бургазлии. Този път дейностите ще се извършат в мол „Галерия“ от 14.00 до 17.00 часа.

Кметът поздрави успешни бургаски спортисти, предстои ремонт на залите „Младост“ и „Нефтохимик“

  • 22 Фев 2024
  • 363
Кметът Димитър Николов се срещна с изявени бургаски спортисти, за да ги поздрави за постигнати от тях сериозни успехи. В кабинета му гостуваха София Христова и Християна Юлиева. Те тренират в клуб „Нефтохимик“ и са ученички в спортното училище на Бургас.

Белодробната болница в Бургас обявява конкурс за лекари и медицински сестри

  • 22 Фев 2024
  • 358
Специализирана болница за активно лечение по пневмофтизиатрични заболявания - Бургас ЕООД обявява конкурс за няколко работни позиции:

В Бургас се провежда обучение на 80 учители за промените в климата чрез иновативна методика

  • 22 Фев 2024
  • 353
Общо 80 учители от Бургас участват в иновативно обучение по международна програма, което ще ги подготви да водят самостоятелно работилници за промените в климата сред учениците си. Обучението се провежда в Конгресния център с подкрепата на Община Бургас.