« февруари 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29      

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

През новата година използвайте СМАРТИ – полезен бургаски Viber чатбот

Можете да го откриете във Viber канала Smart Burgas. Този дигитален инструмент интегрира услугите на Общината в популярен и лесен за достъп и интеракция канал. Той предоставя структурирана информация и възможност за онлайн плащания в реално време, директно от мобилното устройство. Ето как може да ви съдейства СМАРТИ: * Позволява закупуване на билети за събития, паркиране и заплащане на електронни административни услуги на Община Бургас директно през Viber канала. * Предоставя информация чрез обособени секции като "Паркиране", "Градски Транспорт", "Бургас днес" и "Е-услуги на Община Бургас". * Уведомява потребителите чрез пуш-нотификации при различни ситуации, включително форсмажорни такива. * Ще подпомага обратната връзка и активния диалог между Общината и гражданите чрез секция "Подай сигнал", която позволява на потребителите да коментират, да изразяват свои виждания и да предлагат подобрения. Иновативният проект СМАРТИ Viber чатбот е част от общинската дигитална стратегия, която цели подобряване на живота и обслужването на гражданите чрез улеснен достъп до информация и е-услуги. За всички потребители на приложението Viber, СМАРТИ е достъпен чрез следния линк: https://chats.viber.com/burgas-bot

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Бургас пълни солиден календар със спортни събития, които удължават туристическия сезон

  • 23 Фев 2024
  • 156
Спортният календар на Бургас за 2024 г. се запълва с големи събития, които ще доведат много гости на града. Сред тях има световни и европейски първенства. Община Бургас съдейства и се старае да насочи някои от турнирите към новата държавна зала „Арена“, за да повиши нейната заетост.

Къде тази събота ще измерват кръвна захар, телесни мазнини и калории

  • 23 Фев 2024
  • 140
Община Бургас ще проведе утре, събота, поредна профилактична здравно-информационна кампания с цел консултации за промяна към по-здравословен начин на живот на бургазлии. Този път дейностите ще се извършат в мол „Галерия“ от 14.00 до 17.00 часа.

Кметът поздрави успешни бургаски спортисти, предстои ремонт на залите „Младост“ и „Нефтохимик“

  • 22 Фев 2024
  • 363
Кметът Димитър Николов се срещна с изявени бургаски спортисти, за да ги поздрави за постигнати от тях сериозни успехи. В кабинета му гостуваха София Христова и Християна Юлиева. Те тренират в клуб „Нефтохимик“ и са ученички в спортното училище на Бургас.

Белодробната болница в Бургас обявява конкурс за лекари и медицински сестри

  • 22 Фев 2024
  • 358
Специализирана болница за активно лечение по пневмофтизиатрични заболявания - Бургас ЕООД обявява конкурс за няколко работни позиции:

В Бургас се провежда обучение на 80 учители за промените в климата чрез иновативна методика

  • 22 Фев 2024
  • 353
Общо 80 учители от Бургас участват в иновативно обучение по международна програма, което ще ги подготви да водят самостоятелно работилници за промените в климата сред учениците си. Обучението се провежда в Конгресния център с подкрепата на Община Бургас.