ЦИК: В 18 областни града ще има балотажи

Октомври 29, 2019 България
Централната избирателна комисия публикува окончателните данни за първия тур на местните избори в почти всички областни градове подкрепа. Все още необработени протоколи има в София и Шумен.

Идва краят на гласовата комуникация, твърди учен

Октомври 29, 2019 Любопитни
Животът през 2050 година ще е много различен. Една от основните причини за това ще е, че част от хората няма да имат нужда да говорят. Според ученият Marko Karjnovic до тогава хората ще могат да общуват чрез компютърен интерфейс, който разчита мислите и чувствата им.

Пътуваща изложба представя „Първите български фотографи“

Октомври 29, 2019 Бургас
Какво е светлопис и кои са първите български фотографи, представя гостуваща изложба в Исторически музей – Бургас, на ул. Лермонтов 31. Официалното ѝ откриване ще се състои от 17:30 часа на 30 октомври, а поводът е предстоящият празник - Деня на будителите.

До края на октомври се подават декларациите за дължими данъци за третото тримесечие на 2019 г.

Октомври 29, 2019 България
Остават два дни за подаване на декларации за дължими данъци от предприятията и самоосигуряващите се, които са изплатили доходи на физически лица, извън тези по трудов договор, и са задължени по закон да удържат данък.

Впечатляващи кадри на римски културни забележителности от Алжир показват в Бургас

Октомври 29, 2019 Бургас
Интересната фото изложба е дело на популярния холандски фотограф Марсел Фенс и ще бъде официално открита на 04 - ти ноември от 18.00 часа в зала "Георги Баев"на Културния център.

Ретрограден Меркуий - какво да очаквате?

Октомври 29, 2019 Любопитни
"Какво?! Пак ли ретрограден Меркуий?". Сигурно ще си кажете това, когато видите заглавието на статията. Ако нямате късмет тези дни, то се въоръжете с търпение, защото това ще продължи още поне 20.

Увеличават месечната помощ на хора с увреждания

Октомври 29, 2019 България
Месечната финансова подкрепа, регламентирана в Закона за хората с увреждания, ще се увеличи с 4,3 процента през 2020 г.

Долната камара на Конгреса ще гласува официално за разследването за импийчмънт на Тръмп

Октомври 29, 2019 Светът
Долната камара на Конгреса на САЩ ще гласува тази седмица официално за разследването по импийчмънт на президента Доналд Тръмп, предадоха световните агенции и БТА.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!