Пускат в продажба билетите за „Бургас и морето“

Юли 15, 2019 Култура
Най-нетърпеливите почитатели на хубавата българска музика могат да закупят своите билети за конкурса за песен "Бургас и морето" още от днес, понеделник, 15 юли. Ценните пропуски за фестивала, който ще се проведе на 3-ти август, събота, от 20.30 часа в Летния театър.

От утре: Всички общини с еднакви заявления за най-масовите услуги

Юли 15, 2019 България
От вторник, 16 юли, всички общини на територията на страната са задължени да използват уеднаквени, стандартизирани заявления за 16-те най-масово предоставяни услуги, съобщи пресслужбата на Министерски съвет.

Кьовеши остана единствен кандидат за европейски главен прокурор

Юли 15, 2019 Светът
Румънката Лаура Кодруца Кьовеши теоретично остана единствен кандидат за поста на европейски главен прокурор, след като се разбра, че опонентът й французинът Жан-Франсоа Бонер ще оглави Финансовата прокуратура в родината си.

Започва изборът на наследник на Цацаров

Юли 15, 2019 България
Висшият съдебен съвет открива процедурата за избор на нов главен прокурор. Преди месец ВСС гласува решение, според което на четири поредни заседания - между 18 и 29 юли, ще могат да се номинират кандидати.

МС ще разгледа актуализацията на бюджета заради сделката за Ф-16

Юли 15, 2019 България
Правителството се събира на заседание от 9.00 ч., на което ще бъде разгледано Решение за одобряване на законопроект за изменение и допълнение на Закона за държавния бюджет на Република България за 2019 г.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!