Избраха Мис и Мистър „Св. Валентин“ 2022 във Варна

Февруари 16, 2022 Любопитни
Избраха Мис и Мистър „Св. Валентин“ 2022 във Варна.

В Бургас вече може да се запише паралелка "сестра на дентален лекар"

Февруари 16, 2022 Бургас
За пръв път СУ ,,Иван Вазов‘‘ предлага професията - сестра на дентален лекар и вече програмата за тази дисциплина е утвърдена Седем нови професии на бъдещето ще изучават бургаските гимназисти от новата учебна година. На учениците ще се преподава за реклама, графичен дизайн, роботика, хомеопатия, ще учат за сестра на дентален лекар, рехабилитатор в балнео процедури, парамедик.

Само в България тол системата работи на загуба

Февруари 16, 2022 България
Само в България тол системата работи на загуба, гласи становище на Института за пътна безопасност, съобщиха оттам. "България изпитва критична нужда от поддръжка и модернизация на пътищата, за което е необходимо устойчиво инвестиране.

Празнични изненади подготвя Културно-туристически комплекс „Ченгене скеле“

Февруари 16, 2022 Бургас
Март е вече съвсем близо и Културно-туристически комплекс „Ченгене скеле“ подготвя приятни и забавни изненади, с които ще посрещне изпълнения с празнични дни месец.

Енергиен офис отваря врати в община Бургас

Февруари 16, 2022 Бургас
В продължение на своите усилия за устойчиво развитие на град Бургас, местната администрация създава енергиен офис, чрез който да предоставя актуална информация на граждани и фирми за отворени програми, свързани с енергийна ефективност и разяснения за кандидатстване.

Star Wars куиз в Бургас

Февруари 16, 2022 Бургас
От 1977 г. до днес милиони хора по света трескаво очакват всеки нов филм или сериал от Star Wars вселената. Има фенове, които знаят наизуст репликите на своите любими герои от поредицата.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!