« май 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Благотворителна изложба на Владина Цекова "BUEN CAMINO"

Авторката на вдъхновяващата фотоизложба е дългогодишен журналист, тв редактор, продуцент и изключително магнетичен човек, който обича предизвикателствата и преди всичко да помага. Настоящият й проект също е с благотворителна цел – събраните средства от откупени фотографии ще бъдат предоставени за подготовката на кучета от Общинския приют за задомяване в чужбина. Идеята за събитието е на друг много сърцат доброволец- Дария Хулка. Тя е помогнала за спасяването на стотици бедстващи и ранени животни, както и за осиновяването на бездомни кучета в страната и чужбина. В рамките на близо година Хулка, с подкрепата на нейни съмишленици, които обичат животните, организира две събития, насочени за осигуряване на домове на кучета от Приюта. Чрез тях са събрани средства за около 65 кучета, които вече са в новите си домове, а други изчакват да бъдат осиновени. Със средствата събрани чрез фотоизложбата ще бъдат подготвени за осиновяване още кучета, които иначе имат минимални шансове да намерят свой дом. „Най- голямата награда за всички дарители е когато видят снимки от „новия живот“ на изоставените и бездомни кучета, които вече се радват на грижи, внимание и обич“, сподели организаторът на изложбата Дария Хулка.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Край лековитото аязмо на Крушевец раздадоха курбан в деня на Св. Петка

  • 10 Май 2024
  • 142
Край лековитото аязмо на Крушевец раздадоха курбан в деня на Св. Петка

ТД "Насам-Натам" И Община Царево СЪС СЪВМЕСТНА ИНИЦИАТИВА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ВЪЖЕНИЯТ МОСТ В СЕЛО КОСТИ.

  • 10 Май 2024
  • 141
Поредната съвместна инициатива с Община Царево е в ход- въжения мост в с. Кости да бъде ремонтиран.

Днес започва първият по рода си фестивал, насочен към младите почитатели на класическата музика

  • 10 Май 2024
  • 141
Днес започва първият по рода си фестивал, насочен към младите почитатели на класическата музика. "СОЛиСиМи – Младежки музикални дни" е проект, разработен от Фондация „Солинария“ и финансиран по Програма „Създаване“ на Национален фонд „Култура“. Проектът включва три концерта, които ще се състоят на 10, 11 и 12 май в Културен дом НХК.

Областният управител проф. Мария Нейкова отличи с почетен знак и грамота СУ „Св. Св. Кирил и Методий“, гр. Карнобат, което отбелязва своята 160- годишнина.

  • 10 Май 2024
  • 147
Областният управител проф. Мария Нейкова отличи с почетен знак и грамота СУ „Св. Св. Кирил и Методий“, гр. Карнобат, което отбелязва своята 160- годишнина.

НАПУСНА НИ ДОАЙЕНЪТ НА БЪЛГАРСКИЯ БАЛЕТ ПРОФ. ПЕТЪР ЛУКАНОВ

  • 10 Май 2024
  • 145
Проф. Петър Луканов е дългогодишен солист, хореограф-постановчик и педагог, създател е на повече от 80 балетни постановки, 35 танцови миниатюри и е автор на танцовите фрагменти за някои от най-впечатляващите оперни продукции на сцените на българските оперни театри.