« септември 2021 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Дима Тодорова, е топ мотиватор, спортен ментор и треньор.

Повечето от нас, живеят голяма част от живота си в съмнения в собствените си възможности. Самата аз бях в такъв период дълго време, докато не осъзнах, че аз съм силата, аз създавам собствените си възможности за развитие. А ти знаеш ли, колко силен си всъщност? Мотивацията, работи за нас определен период от време. Какво се случва, когато мотивацията свърши? Често, целеустремеността ни притихва, когато не си поставяме нови задачи за изпълнение. Не бъркайте мотивацията с черти в характера. Тя е временно динамично състояние. Мотивацията е тази, която ни стимулира да постигаме цели. Мотивацията е разделена на два вида-външна и вътрешна. Външната, е чрез получаване на блага, награди и т.н. а вътрешната е собственото задоволство от постигането на определена цел. ... Първоизточникът на мотивацията е нашите мисли. А мотиваторът е този, който провокира тези мисли в мотивирания.Емоцията е тази, която всъщност провокира действие. За да бъдем мотивирани, трябва да достигнем определено емоционално състояние. Когато това се случи, у нас се поражда желанието сами да извършим дадено действие или да постигнем определена цел. "Ако си роден без крила, не им пречи да израснат " ... Има хора, които ще оправдават мързела си със ситуацията, в която попадат и на всяко решение, ще намират проблем! А има и такива хора, които от ситуацията, в която попадат, извличат най-доброто! Ситуацията, в която попадам, не ме определя! Тя е моментна. Аз избирам! Избирам да премина през трудностите и да покажа на себе си, че мога!" ... Очаквайте книгата ,Можеш!" съвсем скоро.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Бургас се включва в световната инициатива PARK(ing) Day

  • 17 Сеп 2021
  • 160
На 17 септември, за шеста поредна година, Бургас се включва в световната инициатива PARK(ing) Day. В тази връзка по традиция няколко паркинг места от синята зона ще бъдат трансформирани за един ден в място за отдих и свободно време на гражданите. Местата са определени на ул. "Константин Фотинов" в пресечката с бул. "Богориди".

Тестов период за управление на светофарните уредби по булевард "Демокрация"

  • 17 Сеп 2021
  • 151
Община Бургас съобщава на своите жители и гости, че от 09.00 часа на 18.09.2021 г., събота, започва тестов период за координирано управление на светофарните уредби по „Демокрация“, така наречената „зелена вълна“.

Стартира новата общинска програма „Моят град Бургас”

  • 17 Сеп 2021
  • 149
През тази учебна година децата във всички бургаски детски градини и учениците в 12 училища ще изучават новият предмет „Краезнание“, част от новата общинска програма „Моят град Бургас”. Децата в трета и четвърта група и учениците в първи и пети клас ще се запознаят със забележителностите и символите на Бургас, с историята на тяхното училище и детска градина, улицата и комплекса, в които живеят.

"Бебе Зона" отново в Бургас

  • 17 Сеп 2021
  • 119
За четвърта поредна година в Бургас ще се проведе специализираното търговско изложение „Бебе Зона“. На 25 и 26 септември в Експозиционен център „Флора“ бъдещите и настоящи родители ще имат възможността да тестват и закупят детски стоки и услуги директно от най-големите производители и вносители в България.

Почитаме София, Вяра, Надежда и Любов

  • 17 Сеп 2021
  • 144
На 17-и септември църквата почита паметта на светите мъченици София, Вяра, Надежда, Любов и отдава почит на добродетелите, които ни крепят - вярата, надеждата, любовта и мъдростта.Днес празнува българската столица София.