« май 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Пред журналисти Путин пита Тръмп: Тези ли те нараняват?

Доналд Тръмп и Владимир Путин си размениха коментари, отнасяйки се пренебрежително към репортерите, които се бяха събрали да отразят срещата им по време на форума на Г-20 в Хамбург. Преди двамата държавни глави да влязат в залата за преговори, руският президент се наведе към американския си колега и сочейки журналистите попита: "Тези ли те нараняват?". "Тези са. Прав си за това", отговори му Тръмп. Някои медии изтълкуваха коментара на Путин като израз на съчувствие към Тръмп, който не спира да се оплаква, че американските медии го "атакуват" безпричинно и се опитват да го злепоставят. Неведнъж той е отправял обвинения и че те постоянно създават "фалшиви новини", за да подкопаят "усилията и успехите на администрацията му". Миналата седмица обаче войната на Тръмп срещу медиите започна да взима своя връх. Още в съботата той публикува в профила си в Twitter гиф-че от годините си в Световната федерация по кеч, на което смазва от бой мъж. На гиф-чето обаче вместо главата на мъжа е поставено логото на CNN. Същата седмица той определи американската водеща като "откачалка" и "тъпа като скала" и я обвини, че "не спира да кърви от фейслифтинга си". Колегата й Джо Скарбороу пък нарече "Психо Джо". Поводът беше коментар от тяхната страна относно нестабилното му психично здраве. Същата седмица Тръмп предложи и всеки журналист, публикуващ конфиденциална информация, да бъде осъждан и пращан в затвора. Actualno.com

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

АПИ обяви обществена поръчка за строителен надзор при укрепване на 15 свлачища по републиканската пътна мрежа

  • 14 Май 2024
  • 74
Агенция „Пътна инфраструктура“ обяви обществена поръчка за строителен надзор при укрепване на 15 свлачища по републиканската пътна мрежа.

Служители на АПИ засадиха дървета в района на обходния път на Бургас

  • 14 Май 2024
  • 88
По инициатива на Агенция „Пътна инфраструктура“ се проведе акция по залесяване в района на новоизградения обходен път на Бургас.

Таня Михайлова и акад. Николай Витанов са назначени за заместник-министри на образованието и науката

  • 14 Май 2024
  • 80
Министър-председателят Димитър Главчев назначи със своя заповед Таня Михайлова и акад. проф. Николай Витанов за заместник-министри на образованието и науката.

Делегация с журналисти от Република Сърбия посетиха МТС

  • 14 Май 2024
  • 86
От присъединяването на България към Европейския съюз досега са модернизирани 373 км жп линии, както и 8 ключови жп гари в страната.

Университет „Проф. д-р Асен Златаров” представя архитектурния проект на бъдещия Факултет по фармация

  • 14 Май 2024
  • 110
Архитектурният проект на сградата на бъдещия Факултет по фармация ще бъде представен пред бургаската общественост и всички заинтересовани на 22 май от 11:00 ч. в аулата на Университет „Проф. д-р Асен Златаров”. Датата е в навечерието на Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност.