Центърът за личностно развитие ще стартира новата учебна година с концерт на сцена „Охлюва“ на 2 октомври

Всички ученици, които все още не са се записали и имат желание, могат още да го направят, като родителят подава заявление до имейла на ЦПЛР на: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., изтеглено от Административни услуги на сайта на ЦПЛР: www.odk-burgas.com. Школите в направление изкуства са: детски фолклорен танцов ансамбъл „Радост“ с ръководител Димитър Гинов, народен хор „Трепетлика“ и ДФФ „Шарени гайтани“ с диригент Пепа Запрянова, вокална група „Поп и джаз пеене“ с вокален педагог Милена Добрева, театрална школа „Детско царство“ с ръководител Атанасия Петрова, школа по изобразително изкуство с ръководители Пепа Ангелова, Денислав Белчев, Христо Христов и Севина Трайкова, школа по фотография с ръководител Алия Казанджиева, школа по гайда и гайдарски оркестър с ръководител Стойко Георгиев. Чуждоезиковото обучение по английски език в детските градини „Play and Talk with Echo” и за 1 клас „Talk and Write with Echo” в училищата продължава, като тази година се сформира и школа по английски език за 3 клас с учител Красимира Папазова и 5 клас с учител Радостина Апостолова, провеждащи се на адреса на Центъра. Продължават и дейностите в клуб „Православни традиции, ценности и празници“ в детски градини и училища с ръководители Атанасия Петрова и Таня Христова, школата по авио- и ракетомоделизъм с ръководител Георги Янев, забавна математика с ръководител Томина Никова, лечебна физкултура с ръководител Йорданка Василева и кариерно ориентиране и консултиране с кариерни консултанти Кристиян Колев, Олена Болотова и програма „Краезнание“ с ръководител на програмата доц. д-р Захарий Дечев, Станимир Миланов и Таня Христова. ЦПЛР кани всички ученици от 1-12 клас да участват и в конкурса за рисунка и литературна творба на тема „Родолюбие и милосърдие - благодетелят на Бургас - Александър Георгиев- Коджакафалията“ и в националния конкурс за рисунка и фотография „Морето не е за една ваканция“. Повече информация за школите и конкурсите може да откриете на сайта на ЦПЛР-Бургас: www.odk-burgas.com и за записване в школи на тел.: 056 843 643 и 056 844 549.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Никулденската програма започва още на 1 декември, ето събитията за идващия петък

  • 28 Ное 2023
  • 251
Някои събития, включени в богатата никулденска програма на Бургас, дори няма да изчакат идването на 6 декември. Ето какво ви очаква в първия ден на последния месец на годината:

Благотворителен коледен фест ще се проведе в бургаската библиотека

  • 28 Ное 2023
  • 223
В дните от 7 до 10 декември в Центърът за съвременно изкуство и библиотека ще се проведе благотворителна коледна работилница за играчки, която има за цел да подпомогне деца в неравностойно положение.

Участвайте в „Различният Бургас“ – щафетна опознавателна разходка на 2 декември

  • 28 Ное 2023
  • 227
Колко добре познаваме едни от най-емблематичните места и символи в Бургас и каква е тяхната история? Ако искате да обогатите познанията си и да се насладите на приятна и интересна разходка – заповядайте на 2 декември (събота), от 11.00 ч., на сборен пункт при Часовника.

В Енергийния офис ще се проведе информационен ден, посветен на енергийната ефективност

  • 27 Ное 2023
  • 417
В Енергийния офис ще се проведе информационен ден, посветен на енергийната ефективност. Енергийният офис на Община Бургас, който се намира в Културен дом НХК, организира информационен ден в подкрепа на прехода към енергийна ефективност. Темата е „Устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фонд – Етап II“.

Бургас аргументирано търси европейски средства за индустриално развитие от ПВУ

  • 27 Ное 2023
  • 425
Община Бургас, в партньорство с „Индустриален и логистичен парк – Бургас“ АД и „Овергаз Мрежи“ АД, е готова да кандидатства с проектно предложение „Инвестиции в развитието на Индустриален парк – Бургас“ по Програма за публична подкрепа за развитието на индустриални райони, паркове и подобни територии за привличане на инвестиции, Национален план за възстановявани и устойчивост. Преди това е нужно и съгласие от местния парламент.