« февруари 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29      

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Бургаските хора с увреждания показаха, че пред таланта и волята няма граници

„Благодаря на социалните служители за грижите и усилията, които полагат към съгражданите ни в неравностойно положение! Услугите в нашия град за хората с увреждания всяка година се увеличават. В Бургас вече имаме 52 центъра, които предлагат общо 72 социални услуги, затова нека сме толерантни и помагаме на хората с увреждания. Продължавайте да сте активни в културния живот на Бургас. На 6 декември ви очаквам на коледната елха на площада да запалим празничните светлини на града“, пожела на хората с увреждания в залата кметът Димитър Николов. Програмата продължи с изпълнения на стихове и песни, в които се включиха по-голямата част от потребителите на социалните услуги в общината. Гости на тържеството още бяха заместник-кметът по образование, здравеопазване, социални дейности и младежки политики Михаил Ненов, общинските съветници Стойко Андреев, Мартин Кръстев, Тодор Иванов. Явор Костов, Ясен Проданов, директорът на общинска дирекция „Здравеопазване и социални дейности“ Мая Казанджиева, омбудсманът на града Тодор Стамболиев, управители на социални центрове, представители на Дирекция „Социално подпомагане“ и Български Червен Кръст и други.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Бургас пълни солиден календар със спортни събития, които удължават туристическия сезон

  • 23 Фев 2024
  • 157
Спортният календар на Бургас за 2024 г. се запълва с големи събития, които ще доведат много гости на града. Сред тях има световни и европейски първенства. Община Бургас съдейства и се старае да насочи някои от турнирите към новата държавна зала „Арена“, за да повиши нейната заетост.

Къде тази събота ще измерват кръвна захар, телесни мазнини и калории

  • 23 Фев 2024
  • 141
Община Бургас ще проведе утре, събота, поредна профилактична здравно-информационна кампания с цел консултации за промяна към по-здравословен начин на живот на бургазлии. Този път дейностите ще се извършат в мол „Галерия“ от 14.00 до 17.00 часа.

Кметът поздрави успешни бургаски спортисти, предстои ремонт на залите „Младост“ и „Нефтохимик“

  • 22 Фев 2024
  • 364
Кметът Димитър Николов се срещна с изявени бургаски спортисти, за да ги поздрави за постигнати от тях сериозни успехи. В кабинета му гостуваха София Христова и Християна Юлиева. Те тренират в клуб „Нефтохимик“ и са ученички в спортното училище на Бургас.

Белодробната болница в Бургас обявява конкурс за лекари и медицински сестри

  • 22 Фев 2024
  • 359
Специализирана болница за активно лечение по пневмофтизиатрични заболявания - Бургас ЕООД обявява конкурс за няколко работни позиции:

В Бургас се провежда обучение на 80 учители за промените в климата чрез иновативна методика

  • 22 Фев 2024
  • 355
Общо 80 учители от Бургас участват в иновативно обучение по международна програма, което ще ги подготви да водят самостоятелно работилници за промените в климата сред учениците си. Обучението се провежда в Конгресния център с подкрепата на Община Бургас.