Неда Спасова и Владимир Михайлов ще бъдат сред специалните гости на „София филм фест на брега” в Бургас

Двамата актьори ще говорят за филма “Защото обичам лошото време”, който ще бъде представен на 24 март от 18.00 часа. Срещата с екипа ще бъде от 10.00 часа в пресзоната на фестивала, на втория етаж в Културен дом НХК. Заедно с тях ще бъдат режисьорът Яна Лекарска и продуцентът Калин Калинов. “Защото обичам лошото време” е пълнометражният дебют на Яна Лекарска.Тя е завършила кинорежисура в Нов български университет в класа на проф. Георги Дюлгеров и в университета „Чунг-анг“ в Сеул, Южна Корея. Освен режисьор, тя е и сценарист на филма, в който главните роли са поверени на Неда Спасова и Владимир Михайлов. В епизодични роли публиката ще види Боряна Пунчева, Елени Декидис, Веселин Ранков, Иван Бърнев. Оператор на лентата е Младен Минев, а продуценти са Братя Калинови. Яна Лекарска е участвала в програми като „Берлинале талънтс – 2020“, „Сараево талънтс – 2018“, „Токио талънтс – 2017“, „Филм+ 2019“. Дебютният й късометражен филм „Пробуждане“ (2013) е с успехи на фестивали в България и по света. Историята на “Защото обичам лошото време” ни запознава с Ирина и Борис, които като деца са прекарвали летата си в крайморско градче, в което се срещат случайно отново след 20 години. Техният стремеж да преоткрият миналото може би ще промени и бъдещето им. БИЛЕТИ за 22-рия “София филм фест на брега” могат да бъдат закупени от каса Часовника и каса НХК. Подробности за акценти и гости на фестивала следете на https://burgas.siff.bg и https://www.facebook.com/sffnabrega. 22-рият“София филм фест на брега” ще се проведе от 21 до 29 март в Културен дом НХК и се организира от Арт Фест с финансовата подкрепа на Община Бургас. Партньори на фестивала са: Книжарници “Хеликон”, Медицинска лаборатория “Лина”, ПБ Шипинг ООД, “Деметра” ЕООД, Черноморски институт, Триа Сити Център, “Ес Еф Ей Ритейл - Бургас" ООД, Изворна вода “Китка”, “Черноморско злато” АД, Сладкарница “Даркрид”, Mezetto PUB, Barbossa, Хотел резиденс и вила “Променаде”, Гранд Хотел “Поморие”.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

БУРГАСКИ ПРАЗНИЧНИ СЪБИТИЯ В ДНИТЕ ДО 6 МАЙ

  • 29 Апр 2024
  • 6
През изминалия уикенд Бургас се превърна в истински водовъртеж от събития, в които се включиха стотици хора като участници и хиляди като публика.

На ретро парада в Сливен за първи път в България беше представен Буик от епохата на Ал Капоне

  • 29 Апр 2024
  • 47
На Лазаровден в Сливен се проведе 11-ото издание на парада за ретро автомобили и мотоциклети.

УЧЕНИЦИТЕ ОТ ОУ „ВАСИЛ АПРИЛОВ“ ЩЕ ИЗНЕСАТ ДНЕС ИСТИНСКИ СПЕКТАКЪЛ

  • 29 Апр 2024
  • 47
Новата седмица започва с нова доза усмивки, музика и талант. Учениците от ОУ „Васил Априлов“ ще превърнат понеделника в необикновен ден – те са подготвили истински спектакъл.

ЙОРДАН ДАФОВ ДИРИЖИРА ВЕЛИКДЕНСКИЯ КОНЦЕРТ НА 2 МАЙ В ОПЕРАТА

  • 29 Апр 2024
  • 53
На 2 май, четвъртък, от 19 часа в залата на Операта предстои традиционният Великденски концерт, посветен на най-светлия християнски празник.

ОТКРИЙТЕ ДУХОВНАТА КРАСОТА НА АТОН В РЕГИОНАЛНА БИБЛИОТЕКА "ПЕЙО К. ЯВОРОВ"

  • 29 Апр 2024
  • 57
Фотоизложбата е отворена за посетители до средата на месец май.