Веднага след Великден - „Бургас танцува”

През последните няколко години стана ясно, че бургазлиите от всички възрасти обичат да танцуват и не се притесняват да го правят пред публика. Специално събитие за тях и възможност да се изявят има в дните около Никулден. Това е фестивалът "Бургас танцува". Тази година за първи път той ще има пролетно издание, което ще се проведе от 18 до 21 април на площад  "Св. св. Кирил и Методий", с начален час 18.00. Вторник и петък ще бъдат посветени на народните танци, а сряда и четвъртък - на спортните танци, латино танци, зумба, хип хоп и брейк. Община Бургас кани всички на площада - можеш да танцуваш или да си в публиката, но и в двата случая настроението е гарантирано.   18.04. - Народни танци ДТА "Трите пъти" ФТК "Мартеница" ФА "Лукойл Нефтохим" "Крайморци" и "Черноморци" ТК "Космос" ТК "Странджанско изворче" - с. Извор "Тракийска дъга" - кв. Лозово   19.04. - Зумба, спортни танци, акробатика, танго КСТ "Диамант" Мажоретен състав "Миладина" при ОУ "Братя Миладинови" СКА "Акро-Джъмп" Зумба с Гери "Зумба Бургас" с Мария "Елит танго"   20.04. - Модерен балет, хип-хоп и брейк ТК "Фрея" ТШ "Крис" ТШ "Дюн" "Rhythm escape" Брейк клуб "Бляк стайл" Танцова школа "Estrella" "Абракадабра"   21.04. - Народни танци ДТС "Лъкатниче" "Гергьовче" "Чанове" анс. "Чайка" - Поморие "Бял Равнец" "Звездички" - ОУ "Св. Климент Охридски" и мл. анс "Зорница" - НЕГ КНТ "Хоп-троп" анс. "Чайка" - Бургас ДТА "Лазур", МТА "Лазур" и ФК "Лазур", гайдарски оркестър ТК "Миладина" ТК "Поморие" Група за народни танци "Българит" , ТФ "Росен" и "Самодиви" "Цвете" "Радост" и ФТА "Никола Гинов"   * Организаторите си запазват правото за промени в програмата при лоши метеорологични условия.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Започна строителството на новата пречиствателна станция на язовир „Ясна поляна“, инвестицията е за 22 милиона лева.

  • 29 Апр 2024
  • 112
С първа копка и водосвет се даде старт на едно от най-модерните хидротехнологични съоръжения по Черноморието, строено през последните десетилетия - обект „Аварийна реконструкция на филтърно и помпено стъпало на ПСПВ „Ясна поляна“ в с. Ясна поляна, община Приморско.

От днес гражданите могат да проверят чрез ГД ГРАО номера на избирателната секция и мястото на гласуване на изборите на 9 юни

  • 29 Апр 2024
  • 101
От днес избирателите български граждани могат да проверят номера на избирателната секция и мястото на гласуване в изборите на 9 юни 2024 г. – за членове на Европейския парламент и на Народното събрание.

СУ „СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ“ ПРАЗНУВА 155 ГОДИНИ С ГОЛЯМО ТЪРЖЕСТВО И ЗВЕЗДНИ ГОСТИ

  • 29 Апр 2024
  • 112
На 9 май, от 20:00 часа, на площад „Св. св. Кирил и Методий“ ще се проведе тържество, посветено на патронния празник на едноименното училище, което е и най-старото в Бургас.

Медици с джетове ще оказват спешна помощ на плажуващите?

  • 29 Апр 2024
  • 103
Медиците на плажа да се придвижват не с линейки, а с джетове, както и на всеки плаж да има екип с поне един лекар – това са само част от измененията в Наредбата за водно спасяване.

Деца от клуб за млади пещерняци в Дряново събират стотинки от пещерата "Бачо Киро", които вредят на обекта

  • 29 Апр 2024
  • 118
Посетителите на пещерата "Бачо Киро" в неделя спираха с любопитство, заглеждайки група деца и няколко възрастни, заети с някаква дейност по пътеките на обекта.