Участваме в онлайн гласуване за „Ученик на годината“

Всяка година най-успешните в учението бургаски деца биват отличени със специални грамоти в навечерието на градския празник Никулден. Успехите им през 2017-та отново са многобройни. Те са комплимент за учениците, за работата на техните учители, те са и доказателство, че в много отношения модата в българското образование през последните години се прави в Бургас. Номинациите на най-успешните деца вече бяха предоставени от директори на учебни заведения и специална експертна комисия. Те са в следните категории: 1. "Изкуства" - "Индивидуални изпълнители" и "Формации"; 2. "Математика и природни науки" - I-VII клас и VIII-XII клас; 3. "Хуманитарни науки" - I-VII клас и VIII-XII клас.   За първи път Община Бургас организира интернет кампания за спечелване на наградата "Ученик на годината" в няколко категории. Можете да видите имената на номинираните и да гласувате тук: https://www.burgas.bg/bg/info/index/1280    През следващите дни всеки има възможността да подкрепи своя фаворит. Победителите ще бъдат определени на базата на резултатите от гласуването. То е еднократно във всяка категория и възрастова група и продължава до 12.00 часа на 30 ноември 2017 г. С днешна дата временните водачи са следните: - Виктор Шаовчев от ОУ "Петко Росен" в категория "Математика и природни науки" - I-VII клас; - Атанас Динев от ППМГ "Акад. Никола Обрешков" в категория "Математика и природни науки" - VIII-XII клас; - Константин Башиков от НУМСИ "Проф. Панчо Владигеров" в категория "Изкуства" - "Индивидуални изпълнители"; - Вокален ансамбъл "Фортисимо" в категория "Изкуства" - "Формации"; - Моника Арнаудова от ОУ "Братя Миладинови" в категория "Хуманитарни науки" - I-VII клас; - Натали Георгиева от ПГРЕ "Г.С. Раковски" в категория "Хуманитарни науки" - VIII-XII клас.  

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Започна строителството на новата пречиствателна станция на язовир „Ясна поляна“, инвестицията е за 22 милиона лева.

  • 29 Апр 2024
  • 112
С първа копка и водосвет се даде старт на едно от най-модерните хидротехнологични съоръжения по Черноморието, строено през последните десетилетия - обект „Аварийна реконструкция на филтърно и помпено стъпало на ПСПВ „Ясна поляна“ в с. Ясна поляна, община Приморско.

От днес гражданите могат да проверят чрез ГД ГРАО номера на избирателната секция и мястото на гласуване на изборите на 9 юни

  • 29 Апр 2024
  • 101
От днес избирателите български граждани могат да проверят номера на избирателната секция и мястото на гласуване в изборите на 9 юни 2024 г. – за членове на Европейския парламент и на Народното събрание.

СУ „СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ“ ПРАЗНУВА 155 ГОДИНИ С ГОЛЯМО ТЪРЖЕСТВО И ЗВЕЗДНИ ГОСТИ

  • 29 Апр 2024
  • 112
На 9 май, от 20:00 часа, на площад „Св. св. Кирил и Методий“ ще се проведе тържество, посветено на патронния празник на едноименното училище, което е и най-старото в Бургас.

Медици с джетове ще оказват спешна помощ на плажуващите?

  • 29 Апр 2024
  • 103
Медиците на плажа да се придвижват не с линейки, а с джетове, както и на всеки плаж да има екип с поне един лекар – това са само част от измененията в Наредбата за водно спасяване.

Деца от клуб за млади пещерняци в Дряново събират стотинки от пещерата "Бачо Киро", които вредят на обекта

  • 29 Апр 2024
  • 118
Посетителите на пещерата "Бачо Киро" в неделя спираха с любопитство, заглеждайки група деца и няколко възрастни, заети с някаква дейност по пътеките на обекта.