Гущер НАД метър ви очаква в изложбата с влечуги "Snake House" в Бургас

Февруари 21, 2022 Любопитни
Изложбата включва 27 терариума, а обитателите им са едни от най-екзотичните и отровни змии и гущери, родом от райони на света.

Българската асоциация на заведенията и Сдружението на заведенията търсят съдействие за спасяването на сектора

Февруари 21, 2022 България
Българската асоциация на заведенията (БАЗ) и Сдружението на заведенията (СЗБ) търсят съдействие за спасяването на сектор ресторантьорство и развлекателна аиндустрия. Това става ясно от отвореното им писмо до президента Румен Радев. Писмото е подписано от председателя на СЗБ Емил Коларов и председателя на БАЗ Ричард Алибегов.

Пролетта идва в Ченгене скеле с Мартенски празненства и базар с български продукти

Февруари 21, 2022 Бургас
Март е вече съвсем близо и Културно-туристически комплекс „Ченгене скеле“ подготвя приятни и забавни изненади, с които ще посрещне изпълнения с празнични дни месец. Малки и големи ще могат да се включат в богата развлекателна програма в Рибарското селище, на крачка от морските вълни.

Премахват единични дървета в Бургас, нарушаващи сервитута на електропреносната мрежа

Февруари 21, 2022 Бургас
От Електроенергийния системен оператор уведомиха Община Бургас, че се налага почистване на единични дървета и храсти, разположени в близост до електропреносни съоръжения на територията на града.

Местната комисия в Бургас отбеляза спад в противообществените прояви на малолетни и непълнолетни

Февруари 21, 2022 Бургас
Намалели са проявите, свързани с наркотични вещества и кражби от магазини През 2021 г. в Бургас е отбелязан спад в противообществените прояви, извършени от малолетни и непълнолетни. Намалели са кражбите от магазини /само 2 през 2021 г./ и престъпленията свързани с притежание, употреба и разпространение на наркотици.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!