Гущеров направил третото дете по време на почивката им в Обзор!

Февруари 7, 2022 Любопитни
Бившата плеймейтка Светлана Василева отново е бременна Бизнесменът Християн Гущеров не може да си намери място от щастие. Красивата му съпруга е на път да го дари с трето дете, научи репортер на LifeOnline.bg от свой източник. Според него бившата плеймейтка Светлана е на път да роди през тази пролет. Засега официално потвърждение на тази новина няма, но всички вече сме свикнали с потайностите на семейството. Най-вероятно влюбената двойка са направили бебето по време на своята дълга лятна почивка в Обзор.

СЕДЕМ ПЪРВИ МЕСТА ЗА "КИОКУШИН СПИРИТ"БУРГАС

Февруари 7, 2022 Спорт
СЕДЕМ ПЪРВИ МЕСТА ЗА "КИОКУШИН СПИРИТ"БУРГАС на ОТВОРЕНОТО ИЧИ ГЕКИ ПЪРВЕНСТВО „КУПА БОЖИЛОВ“

Марк Зукърбърг предупреди, че Фейсбук и Инстаграм може да спрат в Европа

Февруари 7, 2022 Светът
Марк Зукърбърг предупреди, че Фейсбук и Инстаграм може да спрат да функционират в Европа. Това ще стане ако Мета - компанията майка, не получи разрешение за прехвърлянето, съхраняването и обработването на данните на европейските потребители на сървърите си в САЩ.

Кои зодии имат най-развита интуиция и предвиждат събитията?

Февруари 7, 2022 Любопитни
Не всички зодиакални знаци могат да се похвалят със силна интуиция. Има обаче няколко зодии, които са изумителни в това как предусещат опасностите и/или лошите новини.

Започва мащабна реконструкция и доизграждане на ВиК мрежата на кв. „Меден рудник“

Февруари 7, 2022 Бургас
Предстои откриване на строителна площадка и стартиране на първичните изкопни работи за реконструкция и доизграждане на ВиК мрежата на кв. „Меден рудник“.

Именитите пианисти Хасан и Ибрахим Игнатови гостуват в Бургас в четвъртък

Февруари 7, 2022 Бургас
Именитите пианисти Хасан и Ибрахим Игнатови свирят на бургаска сцена в четвъртък Симфоничният концерт под палката на маестро Йордан Дафов е на 10-и февруари от 19 часа в залата на Бургаската опера

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!