« януари 2021 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Кристина Димитрова и Борис Дали пяха за юбилея на Поли Паскова

Голямата изненада за Поли, която е бивш национал по баскетбол и спортист от Нефтохимик Бургас, бе от ресторант Ниагара и белият гълъб, който излетя от тортата и кацна на рамото й. Певицата се разплака от вълнение. Кметове, бизнесемени, професорите от УНИБИТ, където тя подготвя докторантура за културно наследство -  Евгений Сачев и Владко Иванов,  приятели и роднини я поздравиха за празника.  Сред гостите бе издателката на списание БИЗНЕС КЛУБ Даниела Димитрова, собственичката на бутик Амнезия Искра Стефанова, собственичката на ПР-агенция ВИП Комюникейшън Патриция Кирилова и други.   Юбилярката също си направи подарък  - готов е нейният 14-ти албум със 17 нови песни, наречен "Молитва за България". Някои от песните бяха изпълнени за първи път на грандиозния спектакъл "Свята земя Българска" в зала Арена Армеец, където певицата събра над 10 000 фенове на фолклора.  През последните месеци певицата представя чудесата на българския фолклор и силата на българския дух с своите беседи “САМОЛЕЧЕНИЕ СЪС ЗВУК И ВИБРАЦИЯ” или "Лечебната сила на БЪЛГАРСКИЯ фолклор". 

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Спират движението по пътя „Рудник“ – Брястовец заради силен вятър и снегонавявания

  • 27 Ян 2021
  • 78
Община Бургас затваря временно пътя между квартал "Рудник" и село Брястовец. Шофирането там е опасно заради силен вятър и снегонавявания. Общински служители и почистваща техника са на място.

Култови цитати от BG филми ще четем това лято по бургаските пейки

  • 27 Ян 2021
  • 65
Дори и след най-мрачната зима бургаското лято винаги идва и градът става една от най-търсените дестинации у нас за почивка, забавление, спорт, рекреационен и културен туризъм. Общината мисли още отсега как да го направи още по-интересен за своите жители и гости.

ВиК ще подменя тръбите под приоритетни улици по искане на кмета

  • 27 Ян 2021
  • 84
На 14 януари кметът Димитър Николов поиска да бъде прецизиран и предварително обявен списък с предвидени за подмяна на тръби улици в годишния план на ВиК, за да бъде съобразена с него капиталовата програма на Община Бургас.

Общинският съвет даде зелена светлина за ремонт на медицински кабинети

  • 27 Ян 2021
  • 74
Общинските съветници подкрепиха докладни записки на кмета, свързани с подобряване на здравните и социални услуги в Бургас. Те дадоха съгласие общинска администрация да започне ремонт и подобряване условията на труд в медицинските кабинети в ДКЦ I, Белодробната болница и Центъра за психично здраве.

Общината извършва мащабно почистване на речни корита

  • 27 Ян 2021
  • 77
По разпореждане на кмета Димитър Николов се извършва мащабно почистване на речни корита и дерета от наноси, натрупани по време на интензивните валежи през този месец.