« декември 2021 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Шестима задържани на КПП-та на протеста заради опасни предмети

Задържаните са отведени в столични полицейски управления. Те са носели у себе си със забранени предмети, като са отказали да ги предадат на органите на реда. Един от задържаните е бил без документи за самоличност. От полицията повториха за богатия "арсенал", открит в района на площад "Независимост" и в градинката пред Народния театър. "Направихме изключително щателна проверка на градската градина. Нещата, които намерихме, част от тях са доста обезпокояващи. Намерихме доста камъни, струпани на купчини. Не отправям абсолютно към никого някакви обвинения", каза Тодор Тодоров от СДВР. Ще се преглеждат записите от камерите от снощи и от предишните вечери, за да се установи кой точно е складирал опасните предмети, които биха могли да "въоръжат" отново ултраси вечерта, подобно на безредиците и насилието от 2 септември вечерта. По думите на униформените вероятно празните бутилки и част от камъните са останали от предишни вечери, но притеснение буди наличието на 10-литрова туба с безцветна течност с остра миризма и още 9 половинлитрови пластмасови бутилки, също пълни с течност. "Няма доволни от това, което се случи вечерта на 2-ри септември, мъчим се да го предотвратим", казаха от полицията. "Някои от ораторите спекулират с това, което се извършва от нашите служители. Това не е коректно, тъй като желанието на всички е да се проведе мирен протест", заявиха от СДВР.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

happy burgas

Най-четени

Новите почетни граждани на Бургас

  • 06 Дек 2021
  • 132
По време на празничната никулденска сесия на местния парламент се обявяват официално новите почетни граждани на Бургас. Тази година сред тях има и хора с богат житейски опит, и дръзки младежи. Общото помежду им е това, че разнасят славата на Бургас далеч извън неговите граници.

НБУ и Община Бургас подписаха меморандум за сътрудничество

  • 06 Дек 2021
  • 131
НБУ и Община Бургас подписаха днес меморандум за сътрудничество. Под споразумението поставиха подписите си проф. д-р Веселин Методиев, председател на настоятелството на НБУ и кметът на Бургас Димитър Николов.

Бургас празнува!

  • 06 Дек 2021
  • 109
С военен ритуал по издигане на знамената на Община Бургас, Република България и Европейския съюз продължиха честванията по отбелязване на Никулден в морския град.

Коледното настроение завладя ОУ „Св. Св. Кирил и Методий”в с. Карагеоргиево

  • 06 Дек 2021
  • 158
Коледното настроение завладя ОУ „Св. Св. Кирил и Методий”, с. Карагеоргиево, община Айтос.

Ретро дайвинг на Моста ще има и на този 6 декември

  • 03 Дек 2021
  • 366
Атрактивни демонстрации по ретро дайвинг на Моста ще има и на този 6 декември. Това вече се превръща в никулденска традиция на Сдружение "Приятели на морето - Бургас".