Много музика, забавления и вкусна храна ви очакват на второто издание на Street Food & Music Festival на 5 и 6 август

На кулинарната морска арена ще се развихрят най-добрите Street Food готвачи в България, които ще ви поднесат с много артистичност най-новите тенденции в съвременната култура на хранене. Освен това, популярни артисти, музиканти и готвачи ще приготвят на живо някои от любимите си ястия и ще ни разкажат своите кулинарни тайни. Очаквайте вкусните демонстрации на живо на Севда Димитрова, която бе един от най-интересните участници в MasterChef и Габриела Наскова, която пък ще сподели с вас някои от вкусните експерименти на Gabbie's Kitchen! Докато похапваме вкусно, ще се посмеем и с най-новия комедиен феномен в България - Врачка Илия, който ще ви разсмее със своите съвети за здравословно хранене в един съвсем нов за българската сцена формат - Sit Down Comedy! През втория фестивален ден комедията е в ръцете на Юлия Коларова и нейните предизвикателни кукли! А за музикалната програма на фестивала ще се погрижат рок кралицата Милена, купонджиите от Джанго Зе, рапърът, който не познава цензурата - Ицо Хазарта, участниците в "Гласът на България" - Кристина Дончева и Илин Папазян, както и младата певица MINNA. Фестивалната програма ще приключва с диджей партитата на DJ Ramsey Herkules и DJ Chichanes, както и с лятно кино под звездите с филмите "Сент Амур" и "Кухня: Последната битка". "Street Food & Music Festival откри изключително много фенове в Бургас, затова и тази година ще съберем най-добрите кухни на колела на Пристанище Бургас! Тенденциите в STREET FOOD културата са неразривно свързани с пулса на градската култура, затова сме забъркали вкусна комбинация от двете в новата ни фестивална програма!" - споделя Николай Тодоров, автор на Street food & Music Festival идеологията. А най-хубавата новина е, че фестивалната зона ще стане част и от SPICE Music Festival, който поема щафетата на 7, 8 и 9 август 2020 отново на Пристанище Бургас. На тези дати достъпът до Street Food зоната ще е възможен само за притежатели на билет за SPICE Music Festival! Програмата за Street Food & Music Festival може да разгледате тук - https://bit.ly/3hMPmZW

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Община Бургас пита жителите на „Възраждане“ искат ли етажни паркинги на 5 възможни локации

  • 25 Апр 2024
  • 284
Попълнете нашата анкета онлайн или на място в квартала кажете своето мнение дали и как да се експлоатират подобни съоръжения В продължение на повече от десетилетие Община Бургас ежегодно залага в бюджета си целеви средства и изгражда нови паркинги от конвенционалния вид – покрито с асфалт или елементи на тревна фуга пространство, разграфено за определен брой автомобили.

Ден на отворените врати в бургаския филиал на СУ показва възможностите на софтуерните програми и новите технологии в музиката

  • 25 Апр 2024
  • 264
Филиалът на Софийския университет в Бургас отваря врати на 27 април за всички, които искат да се запознаят детайлно с обучението по мултимедийни технологии и тонрежисура.

Безплатни извънредни курсове ще има в нощта на 4 срещу 5 май по линиите Б11 и Б12

  • 25 Апр 2024
  • 269
Бургасбус” ЕООД уведомява своите клиенти, че за предстоящите празнични и почивни дни – 1, 3, 4, 5 и 6 май, въвежда следната организация в работното време на касовите салони на Дружеството:

Цветното изложение Флора - Бургас започва тази събота

  • 24 Апр 2024
  • 552
С „Дни на цветята“ стартира богатата лятна програма от тематични уикенди на Община Бургас за 2024. Основното събитие в програмата е любимото изложение за цветя „Флора  Бургас“.

Бюджетна почивка - без юли и август

  • 24 Апр 2024
  • 521
Почивката на море у нас и в чужбина може да бъде бюджетна, но само ако решите да почивате извън юли и август. Хотелите по нашето море отварят още от май, като офертите започват от 40 лева за нощувка със закуска.През юли и август обаче цената вече е двойна.