EAST 17 И СПЕНС ПРИСТИГАТ В БУРГАС ЗА ТРЕТИЯ ФЕСТИВАЛЕН ДЕН НА SPICE MUSIC FESTIVAL

  • 09 Авг 2020
Промените в последния момент се налагат, заради усложнената обстановка за пътуване и непрекъснато променящите се правила в страните, от които артистите идват, което направи направи пристигането на някои от тях в България невъзможно. Последната неочаквана изненада бяха новите рестрикции, които германското правителство наложи за пътуване на свои граждани от и до определени летища в Европа, която възпрепятства пристигането на Masterboy в Бургас. За сметка на това, обаче, организаторите успяха да включат по най-бързия начин в програмата други обичани артисти от 90-те като East 17 и 5IVE. "Непрекъснато променящите се условия за пътуване по света не спират да ни изненадват, но успяваме да реагираме навреме и да осигурим други артисти на мястото на тези, които са възпрепятствани да дойдат. Надяваме се феновете да разберат колко сложно е да се осъществи събитие от подобен мащаб в новите условия, в които се налага да живеем, и нямаме търпение да посрещнем най-обичаните момчешки банди на 90-те 5IVE и East 17, както и Спенс, който ще бъде българското участие на фестивала ни днес!" - споделя Николай Тодоров, организатор на SPICE Music festival. East 17 бяха едни от хедлайнерите на първия SPICE Music Festival и всички техни фенове, които израснаха с хитовете им през 90-те знаят, че срещата с тях e незабравима! А другата момчешка група, която пристига днес в Бургас - 5IVE, са проект на създателите на Spice girls и успяха да завладеят сърцата на хиляди момичета по света с хитовете си и харизматичното си присъствие на сцената. Освен тях на сцената на SPICE Music Festival днес ще видим Kosheen, Nana, Double You, Tania Evans - оригиналният глас на култовото парче на Culture Beat "Mr.Vain" и DJ Emotion. Следете фейсбук страницата, сайта на фестивала и ефира на радио Energy за актуална информация. SPICE Music Festival се организира от "Културно-масова дейност" ЕООД с ексклузивната медийна подкрепа на радио ENERGY - станция номер 1 за музика от 90-те! Министерство на туризма е партньор на SPICE Music Festival!

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Община Бургас пита жителите на „Възраждане“ искат ли етажни паркинги на 5 възможни локации

  • 25 Апр 2024
  • 413
Попълнете нашата анкета онлайн или на място в квартала кажете своето мнение дали и как да се експлоатират подобни съоръжения В продължение на повече от десетилетие Община Бургас ежегодно залага в бюджета си целеви средства и изгражда нови паркинги от конвенционалния вид – покрито с асфалт или елементи на тревна фуга пространство, разграфено за определен брой автомобили.

Ден на отворените врати в бургаския филиал на СУ показва възможностите на софтуерните програми и новите технологии в музиката

  • 25 Апр 2024
  • 384
Филиалът на Софийския университет в Бургас отваря врати на 27 април за всички, които искат да се запознаят детайлно с обучението по мултимедийни технологии и тонрежисура.

Безплатни извънредни курсове ще има в нощта на 4 срещу 5 май по линиите Б11 и Б12

  • 25 Апр 2024
  • 389
Бургасбус” ЕООД уведомява своите клиенти, че за предстоящите празнични и почивни дни – 1, 3, 4, 5 и 6 май, въвежда следната организация в работното време на касовите салони на Дружеството:

Цветното изложение Флора - Бургас започва тази събота

  • 24 Апр 2024
  • 672
С „Дни на цветята“ стартира богатата лятна програма от тематични уикенди на Община Бургас за 2024. Основното събитие в програмата е любимото изложение за цветя „Флора  Бургас“.

Бюджетна почивка - без юли и август

  • 24 Апр 2024
  • 641
Почивката на море у нас и в чужбина може да бъде бюджетна, но само ако решите да почивате извън юли и август. Хотелите по нашето море отварят още от май, като офертите започват от 40 лева за нощувка със закуска.През юли и август обаче цената вече е двойна.