« септември 2022 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Проект „ФИЕСТА“ поощрява бургаските семейства да пестят енергия

Проект "ФИЕСТА" (Интелигентни дейности за пестене на енергия в домакинствата), в който партньор е Община Бургас, Ви предлага още възможности да спестявате енергия и средства.

Всеки, заявил своето участие в проекта, ще получи 10 % отстъпка за:

- Проектиране, доставка на оборудване, монтаж на фотоволтаични инсталация;

- Проектиране, доставка на оборудване, монтаж на термосоларна инсталация;

- Безплатен оглед и консултация на място.

За да заявите участието си в проекта и да се възползвате от предимствата, които се предлагат, Вие трябва да посетите неговата страницата в интернет - http://www.fiesta-audit.eu/bg/ и да се запишете за безплатен енергиен анализ.

Ще ви бъде изпратен въпросник, който да попълните. С попълването на въпросника Вие ще участвате в томбола с 5 големи награди на стойност 1000 лв. всяка (домакински електроуреди от най-висок енергиен клас) и 5 поощрителни награди (10 LED крушки), ще получите полезни съвети как да спестявате енергия във Вашето домакинство, както и възможността да се възползвате от намаления при изграждането на фотоволтаични и термосоларни инсталации.

До момента в рамките на проекта са извършени енергийни одити на над 100 бургаски семейства, изградено е "соларното дърво" на пл. "Тройката", проведе се първата томбола, на която бяха раздадени 3 бр. климатици, 2 бр. перални и 100 LED крушки.

ПЕСТЕТЕ И ПЕЧЕЛЕТЕ С ПРОЕКТ "ФИЕСТА"! ОЧАКВАМЕ ВИ!

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

За 11-ти пореден път - Национален фестивал „Сребро в косите, песен в душите край морето на Бургас“

  • 26 Сеп 2022
  • 132
Тази година за 11-ти пореден път ще се проведе Националният фестивал „Сребро в косите, песен в душите край морето на Бургас“, който е част от културния календар на Община Бургас.

Община Бургас ще бъде домакин на тридневния фестивал “Спорт срещу агресия”

  • 26 Сеп 2022
  • 110
Община Бургас ще бъде домакин на тридневния фестивал “Спорт срещу агресия”. Проектът се организира от фондация “Борис Христов“ в партньорство с Министерството на младежта и спорта, Община Бургас и с финансовата подкрепа на Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл.10а от Закона за хазарта за 2022 г.

Бургас за пореден път ще участва в Европейската нощ на учените

  • 26 Сеп 2022
  • 119
За шестнадесети път Бургас ще стане част от Европейската нощ на учените, която тази година ще се проведе на 30 септември. Организатор на събитията в града отново е Университет "Проф. д-р Асен Златаров", в рамките на националния проект КТРИО.

С благотворителна велосипедна обиколка КОЦ – Бургас набира средства за онкоболни

  • 23 Сеп 2022
  • 603
"Покарай и помогни!“ е мотото на благотворителната инициатива на Комплексен онкологичен център - Бургас за събиране на средства, които ще се използват за закупуването на апаратура за лечение на онкоболни пациенти в Отделението по онкохирургия. Тя ще се проведе на 24 септември, събота.

Срещи и събития с големи артисти очакват Бургас от 5 до 8 октомври

  • 23 Сеп 2022
  • 459
Тази есен от 5 до 8 октомври (сряда до събота включително) Бургас, бургазлии и гостите на града ще се радват на цяла плеяда вълнуващи срещи с големи творци и тяхното изкуство. Те ще се случат в рамките на петото издание на Фестивал на изкуствата Порт Прим Арт Фест (ППАФ).