« септември 2022 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Пускат хартиена промо карта като бонус към електронната

За улеснение на гражданите при въвеждане на новата транспортна схема,  "Бургасбус" ще осигури нов вид карти за линиите, които все още не са оборудвани с валидатори за електронно таксуване. Такива са тролейбусните Т1 и Т2, също така линиите, които ще бъдат обслужвани от автобуси, все  още необорудвани с валидатори - № 9, която ще свързва терминал "Славейков" с квартал "Лозово"; новата линия №4, която ще се движи в ЦГЧ, линия №9, която ще осъществява връзка между отделните зони на к-с "Меден рудник", като в определени часове ще пътува до м.с. Върли Бряг и местността Шилото; новата линия №13, която ще свързва комплексите "Изгрев" и "Славейков"; автобусна линия № 6 - до квартал "Рудник". За  пътниците, ползващи тези линии, се предоставя възможност при зареждане на пакет ВИП 50 в електронна карта Общ профил, да се закупи допълнително хартиена карта за една от изброените линии, на стойност 20 лв. Хартиената карта е с валидност 1 месец, поименна, със снимка. Всички правоимащи групи граждани - пенсионери, ученици и т.н., могат да получат безплатен талон за ползване на една от посочените по-горе линии, който също ще е поименен, със снимка и важи за период от един месец. Пример: Ако слизате от автобус, в който сте се чекирали с електронна карта, и се прикачвате на тролейбус - вътре трябва да представите хартиената карта, без да доплащате. Издаването на хартиена карта и безплатен талон ще се извършва в Транспортна къща, Автогара Юг, Автогара Запад, Терминал "Меден рудник". За правоимащите граждани е определен гратисен срок до 02.12.2016 г., за да се снабдят с безплатните талони!

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

За 11-ти пореден път - Национален фестивал „Сребро в косите, песен в душите край морето на Бургас“

  • 26 Сеп 2022
  • 130
Тази година за 11-ти пореден път ще се проведе Националният фестивал „Сребро в косите, песен в душите край морето на Бургас“, който е част от културния календар на Община Бургас.

Община Бургас ще бъде домакин на тридневния фестивал “Спорт срещу агресия”

  • 26 Сеп 2022
  • 109
Община Бургас ще бъде домакин на тридневния фестивал “Спорт срещу агресия”. Проектът се организира от фондация “Борис Христов“ в партньорство с Министерството на младежта и спорта, Община Бургас и с финансовата подкрепа на Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл.10а от Закона за хазарта за 2022 г.

Бургас за пореден път ще участва в Европейската нощ на учените

  • 26 Сеп 2022
  • 118
За шестнадесети път Бургас ще стане част от Европейската нощ на учените, която тази година ще се проведе на 30 септември. Организатор на събитията в града отново е Университет "Проф. д-р Асен Златаров", в рамките на националния проект КТРИО.

С благотворителна велосипедна обиколка КОЦ – Бургас набира средства за онкоболни

  • 23 Сеп 2022
  • 602
"Покарай и помогни!“ е мотото на благотворителната инициатива на Комплексен онкологичен център - Бургас за събиране на средства, които ще се използват за закупуването на апаратура за лечение на онкоболни пациенти в Отделението по онкохирургия. Тя ще се проведе на 24 септември, събота.

Срещи и събития с големи артисти очакват Бургас от 5 до 8 октомври

  • 23 Сеп 2022
  • 458
Тази есен от 5 до 8 октомври (сряда до събота включително) Бургас, бургазлии и гостите на града ще се радват на цяла плеяда вълнуващи срещи с големи творци и тяхното изкуство. Те ще се случат в рамките на петото издание на Фестивал на изкуствата Порт Прим Арт Фест (ППАФ).