Елена Евтушенко в съвместен проект с Тошко и Галина Вачеви

Тя участва с дефиле на исторически костюми в съвместната изложба на Тошко и Галина Вачеви на експозиционен център Флора, която ще бъде открита на 11 юни, от 19.00 часа. Елена Евтушенко е стилист - имидждизайнер и вече 15 години работи активно в тази област. През годините тя е официален имиджмейкър на няколко конкурса за красота в Москва и Русия, провежда лекции и майсторски класове по стил. Има публикации в списанието на Италианското училище за мода и стил в Милано. Впечатлена е от българската жена "Българската жена е много интересна и ярка, но не прави достатъчно усилия да подчертае качествата си. Българските момичета са естествено красиви и природно надарени и трябва с повече самочувствие и увереност в себе си да се обличат по-цветно, по-смело и по-екстравагантно дори! Да не се страхуват да привличат вниманието!" препоръча стилистката. Сега Елена Евтушенко живее в България, в Слънчев бряг. Тя организира тук женско училище за мода и стил, провежда социални събития, обединяващи хора от различни страни и националности. „В известен смисъл се считам за културен дипломат - казва Елена, - и го виждам като моя мисия да помогна на жените да разкрият своята уникална красота и личен потенциал чрез модата и красотата.“

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Пригответе се за незабравимо парти на SPICE Music Festival в Бургас!

  • 24 Юни 2021
  • 55
Пригответе се за незабравимо парти на SPICE Music Festival в Бургас! Leeroy Thornhill е един от основателите на Prodigy, но след 10 години в групата, множество световни хитове и турнета, започва соловата си кариера като диджей и продуцент.

„Лято без наркотици, купон за всички ученици!“

  • 24 Юни 2021
  • 63
„Лято без наркотици, купон за всички ученици!“ е надсловът на няколко събития, с които в Бургас ще бъде отбелязан 26 юни - Международен ден за борба с наркоманиите и нелегалния трафик на наркотици.

Нов паркинг в к-с Зорница

  • 24 Юни 2021
  • 62
Завършиха новия паркинг зад бл. 47 в к-с „Зорница“. Неговите жители се възползваха от програмата „Моят квартал, моят град, моята улица“, инициирана от кмета Димитър Николов, и бяха много настоятелни в искането край сградата да се реализира именно такъв проект.

"Триатлон Бургас" ще се проведе този уикенд

  • 24 Юни 2021
  • 58
Един от най-успешните ни олимпийци Евгения Раданова, която е и световна шампионка и седемкратна европейска шампионка по шортрек, световният рекордьор по 12-часово непрекъснато плуване в 50-метров басейн Цанко Цанков и ултрамаратонецът Красимир Георгиев ще се включат в държавното първенство спринтова дистанция „Триатлон Бургас 2021“, което ще се проведе през уикенда.

Има свободни места в програмата "Асистентска подкрепа"

  • 24 Юни 2021
  • 62
Все още има свободни места за потребители и социални асистенти на най-новата общинска социална услуга „Асистентска подкрепа“ на Домашен социален патронаж Бургас. Това е специализирана социална услуга, която включва ежедневна почасова подкрепа в домашна среда на лица в надтрудоспособна възраст в невъзможност за самообслужване, които нямат определена по съответния ред степен на намалена работоспособност, деца с трайни увреждания и пълнолетни лица с трайни увреждания с определена чужда помощ.