Запишете се за Третата младежка академия за доброТворци

След успешното провеждане на първите две Младежки академии за доброТворци, Община Бургас и нейната младежка платформа „Бургас харесва младите“ отново търсят младежи с мотивация и свежи идеи, които искат да се включат в третото ѝ издание. То ще се проведе във втората половина на юли в Бургас. Участието на младежите е безплатно. Целта на Академията е участниците да развият знания, умения и компетенции, необходими за включването им в доброволческата структура към Община Бургас, зародила се по време на първата и втора академия, както и да дават свежи и иновативни идеи за събития, инициативи и пространства, които да развият родния им град. Желаещите да кандидатстват трябва да попълнят формуляр до 04 юли с кратка мотивация на следния линк: https://forms.gle/JxaD8qB7W3Cmty98A Кандидатите трябва да бъдат младежи между 15 и 25 години, с предприемачески дух и идеи за развитие. Те ще бъдат одобрени според мотивацията и след провеждането на интервю. Академията за младежи ще се проведе на няколко тематични блока, в рамките на които участниците ще придобият по-задълбочени знания за функциите и структурата на Общината, и за въпросите, касаещи младежката общност и най-вече тези на възраст между 15 и 25 години. В рамките на третия ден от Академията участниците ще имат възможността да се срещнат с проактивни, признати и вдъхновяващи личности, своеобразни посланици на иновациите и доброволчеството по света и у нас. Тези съвременни и млади будители, не само ще споделят своя личен и професионален път, но и ще бъдат ментори на участниците при създаването на концепции за бъдещи доброволчески каузи. За финал - участниците, обединени в екипи, ще презентират своите доброволчески идеи и ще се „състезават" за финансиране. Младежите, част от настоящия доброволчески корпус ще имат специална сесия, в рамките на която ще споделят досегашния си доброволчески опит. Повече информация можете да намерите във фейсбук и инстаграм профилите на общинската младежка платформа – „Бургас харесва младите“.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Община Бургас пита жителите на „Възраждане“ искат ли етажни паркинги на 5 възможни локации

  • 25 Апр 2024
  • 425
Попълнете нашата анкета онлайн или на място в квартала кажете своето мнение дали и как да се експлоатират подобни съоръжения В продължение на повече от десетилетие Община Бургас ежегодно залага в бюджета си целеви средства и изгражда нови паркинги от конвенционалния вид – покрито с асфалт или елементи на тревна фуга пространство, разграфено за определен брой автомобили.

Ден на отворените врати в бургаския филиал на СУ показва възможностите на софтуерните програми и новите технологии в музиката

  • 25 Апр 2024
  • 394
Филиалът на Софийския университет в Бургас отваря врати на 27 април за всички, които искат да се запознаят детайлно с обучението по мултимедийни технологии и тонрежисура.

Безплатни извънредни курсове ще има в нощта на 4 срещу 5 май по линиите Б11 и Б12

  • 25 Апр 2024
  • 400
Бургасбус” ЕООД уведомява своите клиенти, че за предстоящите празнични и почивни дни – 1, 3, 4, 5 и 6 май, въвежда следната организация в работното време на касовите салони на Дружеството:

Цветното изложение Флора - Бургас започва тази събота

  • 24 Апр 2024
  • 683
С „Дни на цветята“ стартира богатата лятна програма от тематични уикенди на Община Бургас за 2024. Основното събитие в програмата е любимото изложение за цветя „Флора  Бургас“.

Бюджетна почивка - без юли и август

  • 24 Апр 2024
  • 653
Почивката на море у нас и в чужбина може да бъде бюджетна, но само ако решите да почивате извън юли и август. Хотелите по нашето море отварят още от май, като офертите започват от 40 лева за нощувка със закуска.През юли и август обаче цената вече е двойна.