SUN TRIBE OPEN AIR носи музика и танци под открито небе

„Sun Tribe Open Air” през първата вечер (петък, 29.07) партито ще започне с трима диджеи – Dubak, H3MP и UnknownMan, които ще миксират изцяло на грамофонни плочи като стилът ще е във всички разновидности на регето. След тях на сцената ще се качи легендата на българския рап NDOE, който заедно с Muhaill ще изпълни на живо най-доброто от съвместното им творчество, както и някои изненади в Drum and Bass стил. Вечерта ще продължи с още няколко диджея, които ще поддържат бързото темпо с бас музика. Втората фестивална вечер (събота, 30.07) по традиция е посветена на качествената транс музика. В програмата са включени сетове на ветераните в това направление SHROOMS, PACIFIC и TRIPITALE. На главната сцена ще се изяви и испанецът Forest Bamp, който е пускал на всички големи европейски транс фестивали, дуото СЪЮЗ-23, което ще представи изпълнение на живо. Вечерта ще бъде допълнена от диджеи, утвърдили се на българската сцена. За поредна година фестивалът ще предложи и втора, по-малка сцена, на която в продължение на 48 часа, без прекъсване, ще пускат диджеи в най-разнообразни жанрове на електронната музика. Програмата на фестивала може да видите в интернет, на фейсбук страницата на събитието: https://www.facebook.com/events/344184184507509/ Мястото на събитието е поляната на парк „Росеценец”, в близост до хижа Странджа, на 15 километра южно от Бургас. Дотам може да се стигне както с автобус номер 5, така и с линиите, обслужващи Южното Черноморие, спирка „Хижа Странджа”. Мястото е избрано съобразно една от основните цели на проекта, а именно свободният достъп – фестивалът винаги е бил и винаги ще бъде с вход свободен. Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Община Бургас. https://www.facebook.com/sun.tribe.festival/ Ивайло Любомиров Найденов, 0988977444 ПРОГРАМА: 29 ЮЛИ, ПЕТЪК NDOE & Muhaill / LIVE (https://rb.gy/rrv2lp) Dubak / vinyl only (https://rb.gy/e7ebip) H3MP / vinyl only (https://rb.gy/4v3ayg) UnknownMan / vinyl only (https://rb.gy/0mepme) DJ Zion / ragga jungle (https://www.facebook.com/djzion1) Defragler b2b The Dark One / dnb (https://rb.gy/e8weyt) Goldrum / liquid dnb (https://soundcloud.com/goldrumz) DJ Drug /dnb/ (https://www.facebook.com/Dj-Drug-101716208024440) Ivo Happy /rave, electronica/ (https://www.soundcloud.com/ivohappy) 30 ЮЛИ, СЪБОТА Pacific (https://rb.gy/d3wi9w) DJ Shrooms (https://rb.gy/sqfvv7) Mysticophonia (https://rb.gy/9vcmtq) Galactic Trip (https://rb.gy/qphwtc) Anāhata (https://rb.gy/4vwhon) СЪЮЗ-23 / live Tripitale Maharishi (https://rb.gy/5cqdor) LFO (https://bit.ly/3IEP3if) Forest bamp (https://rb.gy/cgtlo0)

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

На Никулден фрегатата „Верни“ ще е в Бургас, отворена за посетители

  • 25 Ное 2022
  • 226
Военноморските сили на Република България ще помогнат тазгодишният бургаски Никулден да стане по-интересен и запомнящ се.

При голям интерес премина събитието, „Подобри своя бизнес още днес“

  • 25 Ное 2022
  • 177
При голям интерес премина събитието „Подобри своя бизнес още днес“, част от Националното бизнес турне, организирано от Acton COACH и списание „Български предприемач“, което се осъществи с подкрепата на Община Бургас в Културен център „Морско казино“.

Кръгла маса „Зеленината в градовете – здраве, щастие и красота” ще се проведе в Бургас на 28 ноември

  • 25 Ное 2022
  • 183
На 28 ноември, понеделник, Бургас ще е домакин на кръгла маса по темата „Зеленината в градовете – здраве, щастие и красота”. Форумът ще започне от 14 часа в експоцентър „Флора“. Негови организатори са Асоциацията на производителите на декоративни растения в България (АПДРБ) и Община Бургас.

Бургаско Уеб Дизайн Студио изработи безплатно сайт за проекта Стартъп Ченгене Скеле

  • 24 Ное 2022
  • 373
Местното бургаско студио „Арт Уеб Дизайн“ протегна ръка на Община Бургас при изпълнението на проекта Стартъп Ченгене Скеле. Неговата цел е да привлича стартиращи компании, които да провеждат обучения и да работят по свои проекти тук. А Културно-туристически комплекс „Ченгене скеле“ предоставя перфектни условия за такава дейност.

Научете историята на рок дискотека „Сатан“, разказана от създателя й Боби Траша

  • 24 Ное 2022
  • 384
Легендарният бургазлия Борислав Ташев, известен и като Боби Траша, е създателят на култовата рок дискотека от 90-те години „Сатан“. Историята на това любимо на хиляди фенове място той претвори в книга с много спомени, размисли и снимки. Тя все още е само в дигитален вариант, но ще бъде материализирана и на хартия.