Кметът Димитър Николов поздравява социалните работници по случай професионалния им празник

„Уважаеми съграждани, Най-сърдечно поздравявам и изказвам специални благодарности към всички вас, които работите в социалната сфера по повод днешния ви професионален празник – Световния ден на социалната работа! От мое и от името на вашите потребители ви благодаря за вашата всеотдайна работа и за това, че имате големи сърца и оказвате помощ на хората в нужда. Бъдете все така неуморни, защото вашият труд е незаменим! Благодаря ви за всеотдайността и високия професионализъм! Социалната работа е тежка и отговорна, но въпреки трудностите, знам, че се чувствате пълноценни и удовлетворени в края на работния ден, защото сте помогнали на най-уязвимите сред нас. Затова и Община Бургас ще продължава всяка година да подкрепя и развива предлаганите социални услуги и да подобрява условията в тях както за потребителите им, така и за служителите. Макар и тежки, в последните години успяхме да разкрием много нови звена, които вече предоставят услуги на високо експертно ниво, благодарение на вашите усилия и компетентност. Продължавайте да вярвате в доброто, което правите ежедневно в полза на нуждаещите се! Пожелавам ви да бъдете здрави и да продължавате със същата обич, топлота и приятелско отношение да се грижите за хората в неравностойно положение! Честит Ден на социалната работа!“. Димитър Николов Кмет на Община Бургас

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Бургас отбелязва 1 декември – Световен ден за борба със СПИН

  • 30 Ное 2023
  • 119
За поредна година Бургас отбелязва 1 декември – Световен ден за борба със СПИН.

Бургас празнува Никулден с богата спортна програма, ще гостува олимпийската шампионка Стефани Кирякова

  • 30 Ное 2023
  • 123
Бургас ще празнува Никулден с изключително богата спортна програма. Първото мероприятие стартира още от петък и ще продължи до неделя. В зала „Амфибия“ на хотел „Аква“ ще се проведе международният Оупън турнир по шахмат „Бургас 2023“. Организатори са ШК “Бургас 64“ и ФМА „Булчесс“.

Интригуващият формат "Аз, драматургът" провокира младите пишещи в Бургас и страната

  • 30 Ное 2023
  • 123
Крайната дата за получаване на текстовете е 30-ти април, 2024 година. Интригуващият проект "Аз, драматургът" дава възможност на талантливите младежи в цялата страна да провокират вдъхновението си с авторска пиеса, която да бъде поставена на професионална сцена.Инициатор и организатор е театрална школа „Талантино“,подкрепена от Община Бургас .

Виенски блясък, изящни валсове и аристократична атмосфера с „Прилепът“ в четвъртък

  • 29 Ное 2023
  • 357
Празнична ще бъде атмосферата в залата на Бургаската опера – в четвъртък. Искрящото настроение – като пенливо шампанско от бала на Княз Орловски, е гарантирано на 30 ноември от 19 часа – със спектакъла на една от най‐обичаните оперети на Йохан Щраус‐син – "Прилепът".

Бургаските хора с увреждания с тържество за своя специален ден

  • 29 Ное 2023
  • 330
Бургаските хора с увреждания и потребители на социални услуги подготвят с помощта на Общината тържество за своя специален ден. Те ще се изявят с танци, песни, рецитации.