« септември 2019 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Бургазлия се нуждае от 20 000 евро за бъбречна трансплантация

Двата му бъбрека вече са отказали, приятели му помагат с онлайн базар Кирил Малчев от Бургас, който страда от тежка бъбречна недостатъчност, е получил оферта от клиника в Турция за трансплантация. Оказа се, че исканата сума е по-малка от очакваното. Тя е 20 000 евро, сподели 35-годишният мъж във Фейсбук. Животът на младия мъж виси на косъм. Двата му бъбрека вече са отказали и затова се нуждае от спешна трансплантация в чужбина. „Искам да благодаря на всички познати и непознати, които отвориха сърцата си и ме подкрепиха в тази толкова трудна борба на живот и смърт! До момента с Ваша помощ набраната сума е 14 600 лева“, добавя Кирил. „Вече имам дарителска сметка. Така ще сте сигурни и спокойни, че вашите пари ще се използват само и единствено по предназначение- за моята животоспасяваща бъбречна трансплантация. Ако превеждате парите в банка Райфайзен, където е отворена сметката, няма да се налага да плащате такса за превод! Искам да ви поканя да се присъедините в онлайн базара, организиран в моя помощ - https://web.facebook.com/groups/1207400696005802/! Там може да закупите нещо или да дарите благотворително“, пише в социалната мрежа Кирил Малчев. „Преди тази кампания бях отчаян... на ръба на силите си, а днес вече вярвам в чудеса. Вярвам, че с Ваша помощ ще победя в битката за живота си!“, споделя бургазлията. Майка му е готова да му даде единия си бъбрек, за да продължи да живее. Проблемът е, че семейството не разполага със сумата от 37 хиляди долара, която е необходима за извършване на манипулацията. Oт 11 години той посещава три пъти в седмицата Центъра по хемодиализа в град Бургас. С времето неговите кръвоносни съдове са се увредили и опциите за лечение не са много. Една от тях е трансплантация в Турция, но цената на операцията е далеч от възможностите на неговото семейство. „Направен е онлайн базар в полза на Кирил Малчев. Нека бъдем милосърдни и помогнем, като се разделим с вещи, които не са ни вече нужни, но могат да бъдат полезни на друг, като по този начин спасим един човешки живот!“, призова на Фейсбук страницата „Базар в помощ на Кирил Малчев“ Таня Шуманова. „Идеята е всеки, който иска да помогне, да качва снимка на определена вещ, като определя някаква начална стойност. След това желаещите да я притежават залагат и този, който е предложил най-много, печели вещта. Нека търгът да продължи поне 24 часа, за да го видят повече хора! Спечелилият нарежда парите по сметката на Кирил през банка или по Еконт, снима платежното и го качва като снимка под поста, а подаряващият му изпраща вещта или му я предава лично“, обясняват приятели на Кирил. Може да помогнете на Кирил: - Чрез паричен превод по дарителската му сметка в Райфайзенбанк IBAN: BG73 RZBB 9155 1039 2551 09 BIC: RZBBБGSF - За Кирил Стоянов Малчев - Чрез Paypal PayPal www.paypal.me/malchev

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Президентът Радев: Независима България означава справедливост, развитие, европейска перспектива

  • 22 Сеп 2019
  • 161
И преди столетие, и днес независима България означава справедливост, развитие, европейска перспектива. Това написа президентът Румен Радев в профила си във фейсбук.

Светът стачкува с призиви за действия срещу климатичните промени

  • 20 Сеп 2019
  • 265
В целия свят се провеждат масови демонстрации (глобална стачка) с призив за повече действия в борбата с климатичните промени, организирани от протестното движение "Петъци за бъдещето". Проявите ще продължат цяла седмица.

Пентагонът обяви клипове на НЛО за автентични

  • 20 Сеп 2019
  • 238
Преди по-малко от две години в интернет се появиха клипове, на които пилоти на американския изтребител F/A-18 записват неидентифициран летящ обект. Два от клиповете са заснети в периода декември 2017 г. - мерат 2018 г., но има и такъв от 2004 г.

Водачите на тротинетки - задължително с каска и книжка

  • 20 Сеп 2019
  • 227
Министерството на вътрешните работи е готово с нов проект на нормативен акт, който да регламентира придвижването с електрически тротинетки по улиците у нас. Водачите на електрически тротинетки трябва да имат задължително книжка, каска и светлоотразителни елементи по дрехите си.

Прокуратурата публикува още доказателства срещу Николай Малинов

  • 20 Сеп 2019
  • 207
Специализираната прокуратура публикува още документи от разследването за шпионаж срещу председателя на Национално движение "Русофили" Николай Малинов, стана ясно от съобщение изпратено до медиите. Малинов е с мярка "парична гаранция" от 50 хил. лв., която е внесена от него.