« февруари 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29      

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Търсят директори за 16 училища в Бургаско, сред тях са Немската гимназия и Математическата

Търсят се директори на ОУ „Васил Левски“ в Българово, Обединено училище „Св.Климент Охридски“ в кв.Рудник, Немската езикова гимназия „Гьоте“, ППМГ „Акад. Никола Обрешков“, Професионалната гимназия по електротехника и електроника „Константин Фотинов“, Гимназията по транспорт в Бургас, ОУ Г.С. Раковски“ в село Оризаре, община Несебър, ОУ „Елин Пелин“ в село Дъбник, община Поморие, СУ „Иван Вазов“ в Поморие, ОУ „Христо Ботев“ в село Ново Паничарево, Община Приморско, ОУ „Реджеб Кюпчу“, с.Сини ред, община Руен, ОУ „Д-п Петър Берон“ в с.Вресово, община Руен, ОУ „Н.Й.Вапцапов“ в с.Зайчар, община Руен, ОУ „Димчо Дебелянов“ в село Снягово, община Руен, ОУ „Иван Вазов“ в село Струя, община Руен и ОУ „Христо Ботев“ в село Лазарево, община Сунгурларе. Източник - Флагман

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Бургас пълни солиден календар със спортни събития, които удължават туристическия сезон

  • 23 Фев 2024
  • 152
Спортният календар на Бургас за 2024 г. се запълва с големи събития, които ще доведат много гости на града. Сред тях има световни и европейски първенства. Община Бургас съдейства и се старае да насочи някои от турнирите към новата държавна зала „Арена“, за да повиши нейната заетост.

Къде тази събота ще измерват кръвна захар, телесни мазнини и калории

  • 23 Фев 2024
  • 138
Община Бургас ще проведе утре, събота, поредна профилактична здравно-информационна кампания с цел консултации за промяна към по-здравословен начин на живот на бургазлии. Този път дейностите ще се извършат в мол „Галерия“ от 14.00 до 17.00 часа.

Кметът поздрави успешни бургаски спортисти, предстои ремонт на залите „Младост“ и „Нефтохимик“

  • 22 Фев 2024
  • 361
Кметът Димитър Николов се срещна с изявени бургаски спортисти, за да ги поздрави за постигнати от тях сериозни успехи. В кабинета му гостуваха София Христова и Християна Юлиева. Те тренират в клуб „Нефтохимик“ и са ученички в спортното училище на Бургас.

Белодробната болница в Бургас обявява конкурс за лекари и медицински сестри

  • 22 Фев 2024
  • 355
Специализирана болница за активно лечение по пневмофтизиатрични заболявания - Бургас ЕООД обявява конкурс за няколко работни позиции:

В Бургас се провежда обучение на 80 учители за промените в климата чрез иновативна методика

  • 22 Фев 2024
  • 351
Общо 80 учители от Бургас участват в иновативно обучение по международна програма, което ще ги подготви да водят самостоятелно работилници за промените в климата сред учениците си. Обучението се провежда в Конгресния център с подкрепата на Община Бургас.