Едно от Златните момичета на България ще избира най- красивата омъжена жена на Бургас

Женина Трашлиева прие предизвикателството да бъде жури в конкурса, а заедно с нея в това амплоа ще се превъплатят главният редактор на сайта „Флагман“- г-жа Катя Касабова, експерта в гражданското право адв. Николета Метева, д-р Елена Базарова- онколог, които заедно с техните „колеги“, специалисти в различни сфери, ще имат нелеката задача да изберат най- красивата омъжена жена на Бургас. Конкурсът Мисис Бургас 2024 г ще се проведе в три тура, като в първия тур, дамите ще дефилират с тоалетите на една наистина талантлива бургаслийка, а именно Веселина Тодорова. Тя е позната на широката публика повече с музикалния си талант, но от няколко години се развива успешно и като дизайнер на дамски тоалети. Веси, която е дългогодишен приятел на конкурса за красота, ще представи новaта си колекция спортно- елегантни облекла, които носят марката „Love2Love“. Дизайнерските дрехи могат да бъдат открити в бутик „Ексклузив“, а пролетно- лятната колекция на облеклата ще бъде представена за първи път на конкурса Мисис Бургас 2024. Една от най- красивите изненади на конкурса Мисис Бургас 2024 г ще бъде специалното детско ревю на моделите от модна агенция Интермоделс- Бургас, които ще дефилират с тоалетите на магазин „Kidsfashion“. На предстоящия конкурс за красота, децата ще дебютират в света на модата и ще очароват публиката с харизма и красота. Събитието, в което се търси най- красивата омъжена жена на Бургас тази година залага изцяло на родни дизайнери. Короните, с които ще бъдат окичени победителката и нейните подгласнички са специална, уникална, дизайнерска изработка. Те са проектирани и изработени от талантливата българска дизайнерка на бижута от скъпоценни камъни Паула Чупова. Бижутата, които ще украсят победителките в конкурса за красота са създадени специално за Мисис Бургас и нямат аналогия. Короните са изработени изцяло от скъпоценни камъни и са изключително красиви и бляскави. Тяхната ценност се допълва и от това, че няма да има дубликати. Родната дизайнерка е вложила много вдъхновение и талант за изработката на всяка една корона, която вече е готова да заблести в ръцете на своята притежателка. Конкурсът Мисис Бургас 2024 г ще се проведе за девета, поредна година. През годините, носителки на престижната титла за красота са били изявени бургазлийки, които благодарение на своята състрадателност и женска мекота са реализирали не една и две благотворителни каузи. Тази година, конкурсът Мисис Бургас се обединява в полза на неонатологичното отделение към УМБАЛ- Бургас, които имат нужда от закупуването на неонатална лампа за фототерапия. Каузата за най- малките пациенти на болничното заведение беше „прегърната“ и от ръководството на МДЛ „Лина“, които за пореден път проявиха щедрост и съпричастност, помагайки в реализирането на благородната кауза. Най- бляскавото модно събитие за красота ще се проведе този четвъртък, 21- ви март, от 19.30 ч в конферентния център на хотел „България“.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Община Бургас пита жителите на „Възраждане“ искат ли етажни паркинги на 5 възможни локации

  • 25 Апр 2024
  • 835
Попълнете нашата анкета онлайн или на място в квартала кажете своето мнение дали и как да се експлоатират подобни съоръжения В продължение на повече от десетилетие Община Бургас ежегодно залага в бюджета си целеви средства и изгражда нови паркинги от конвенционалния вид – покрито с асфалт или елементи на тревна фуга пространство, разграфено за определен брой автомобили.

Ден на отворените врати в бургаския филиал на СУ показва възможностите на софтуерните програми и новите технологии в музиката

  • 25 Апр 2024
  • 715
Филиалът на Софийския университет в Бургас отваря врати на 27 април за всички, които искат да се запознаят детайлно с обучението по мултимедийни технологии и тонрежисура.

Безплатни извънредни курсове ще има в нощта на 4 срещу 5 май по линиите Б11 и Б12

  • 25 Апр 2024
  • 716
Бургасбус” ЕООД уведомява своите клиенти, че за предстоящите празнични и почивни дни – 1, 3, 4, 5 и 6 май, въвежда следната организация в работното време на касовите салони на Дружеството:

Цветното изложение Флора - Бургас започва тази събота

  • 24 Апр 2024
  • 996
С „Дни на цветята“ стартира богатата лятна програма от тематични уикенди на Община Бургас за 2024. Основното събитие в програмата е любимото изложение за цветя „Флора  Бургас“.

Бюджетна почивка - без юли и август

  • 24 Апр 2024
  • 968
Почивката на море у нас и в чужбина може да бъде бюджетна, но само ако решите да почивате извън юли и август. Хотелите по нашето море отварят още от май, като офертите започват от 40 лева за нощувка със закуска.През юли и август обаче цената вече е двойна.