ИНТЕГРИРАНАТА ПЛАТФОРМА SMART BURGAS ЖИВЕЕ, РАСТЕ И СЕ ОБНОВЯВА ЗАЕДНО С НАШИЯ ГРАД

В уеб-базираната и мобилната й версии вече няколко години доста хора се информират за новините и събитията в града, проследяват данните за качество на въздуха, водни нива и трафик, локализират ремонтни дейности, аптеки, болници, спортни обекти и други. Smart Burgas живее, расте и се обновява заедно с нашия град. За да направим платформата още по-полезна, актуална и пълнокръвна, създадохме нейната нова версия. Ето какво ще намерите в обновения формат на уеб-приложението Възможност за онлайн плащане на паркиране, директно чрез платформата – почасово или дългосрочно паркиране в Синя и Зелена зона или почасово паркиране в общинските паркинги; Локация и информация за свободните паркоместа в общинските паркинги с електронен достъп; Обновена версия на модула за Велосипедна мобилност с информация и локация за новите електрически велосипеди, предлагани в Бургас; Информация и възможност за онлайн покупка на билети за музеи, културни и спортни събития в града; Директна връзка към електронните услуги на Община Бургас; Връзка към Зелената система на града; Връзка към Геопространствената Информационна система на града; Възможност за онлайн заплащане на глоби и неприсъствени фишове; За ваше удобство добавихме директни бутони за инсталиране на полезни градски приложения като Burgas Bikes, BurgasBus, URBO Parking, Eldrive BG и др. За да бъде връзката ни с гражданите пълноценна и да си помагаме взаимно, добавихме модул за анкети и допитвания. Чрез тях ще търсим начините за усъвършенстване на съдържанието и услугите, за да отговорим ефективно на вашите нужди. Обновената версия на Smart Burgas скоро ще бъде налична и в мобилното ни приложение за Android и iOS. Дотогава очакваме вашите коментари, препоръки и сигнали чрез формата за контакт в платформата: https://smartburgas.eu/bg/podai-signal.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Започна строителството на новата пречиствателна станция на язовир „Ясна поляна“, инвестицията е за 22 милиона лева.

  • 29 Апр 2024
  • 208
С първа копка и водосвет се даде старт на едно от най-модерните хидротехнологични съоръжения по Черноморието, строено през последните десетилетия - обект „Аварийна реконструкция на филтърно и помпено стъпало на ПСПВ „Ясна поляна“ в с. Ясна поляна, община Приморско.

От днес гражданите могат да проверят чрез ГД ГРАО номера на избирателната секция и мястото на гласуване на изборите на 9 юни

  • 29 Апр 2024
  • 196
От днес избирателите български граждани могат да проверят номера на избирателната секция и мястото на гласуване в изборите на 9 юни 2024 г. – за членове на Европейския парламент и на Народното събрание.

СУ „СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ“ ПРАЗНУВА 155 ГОДИНИ С ГОЛЯМО ТЪРЖЕСТВО И ЗВЕЗДНИ ГОСТИ

  • 29 Апр 2024
  • 207
На 9 май, от 20:00 часа, на площад „Св. св. Кирил и Методий“ ще се проведе тържество, посветено на патронния празник на едноименното училище, което е и най-старото в Бургас.

Медици с джетове ще оказват спешна помощ на плажуващите?

  • 29 Апр 2024
  • 206
Медиците на плажа да се придвижват не с линейки, а с джетове, както и на всеки плаж да има екип с поне един лекар – това са само част от измененията в Наредбата за водно спасяване.

Деца от клуб за млади пещерняци в Дряново събират стотинки от пещерата "Бачо Киро", които вредят на обекта

  • 29 Апр 2024
  • 184
Посетителите на пещерата "Бачо Киро" в неделя спираха с любопитство, заглеждайки група деца и няколко възрастни, заети с някаква дейност по пътеките на обекта.