« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

ИНТЕГРИРАНАТА ПЛАТФОРМА SMART BURGAS ЖИВЕЕ, РАСТЕ И СЕ ОБНОВЯВА ЗАЕДНО С НАШИЯ ГРАД

В уеб-базираната и мобилната й версии вече няколко години доста хора се информират за новините и събитията в града, проследяват данните за качество на въздуха, водни нива и трафик, локализират ремонтни дейности, аптеки, болници, спортни обекти и други. Smart Burgas живее, расте и се обновява заедно с нашия град. За да направим платформата още по-полезна, актуална и пълнокръвна, създадохме нейната нова версия. Ето какво ще намерите в обновения формат на уеб-приложението Възможност за онлайн плащане на паркиране, директно чрез платформата – почасово или дългосрочно паркиране в Синя и Зелена зона или почасово паркиране в общинските паркинги; Локация и информация за свободните паркоместа в общинските паркинги с електронен достъп; Обновена версия на модула за Велосипедна мобилност с информация и локация за новите електрически велосипеди, предлагани в Бургас; Информация и възможност за онлайн покупка на билети за музеи, културни и спортни събития в града; Директна връзка към електронните услуги на Община Бургас; Връзка към Зелената система на града; Връзка към Геопространствената Информационна система на града; Възможност за онлайн заплащане на глоби и неприсъствени фишове; За ваше удобство добавихме директни бутони за инсталиране на полезни градски приложения като Burgas Bikes, BurgasBus, URBO Parking, Eldrive BG и др. За да бъде връзката ни с гражданите пълноценна и да си помагаме взаимно, добавихме модул за анкети и допитвания. Чрез тях ще търсим начините за усъвършенстване на съдържанието и услугите, за да отговорим ефективно на вашите нужди. Обновената версия на Smart Burgas скоро ще бъде налична и в мобилното ни приложение за Android и iOS. Дотогава очакваме вашите коментари, препоръки и сигнали чрез формата за контакт в платформата: https://smartburgas.eu/bg/podai-signal.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

ПРЕДСТАВИХА КОНЦЕПЦИЯТА ЗА ИЗГРАЖДАНЕ НА НОВ МЕЖДУНАРОДЕН АКАДЕМИЧЕН ЦЕНТЪР В БУРГАС

  • 16 Апр 2024
  • 132
Изграждане на международен академичен център предвижда концепцията за интегрирани териториални инвестиции „История, съвременност и бъдеще в хармония.

Близо 500 000 души обявиха доходите си пред НАП

  • 16 Апр 2024
  • 132
Близо 500 000 души са декларирали доходите си пред НАП две седмици преди изтичане на крайния срок – 30 април.

Собствениците на незаконно поставени каравани започнаха да ги премахват от държавните имоти, останалите ги грозят солидни глоби

  • 16 Апр 2024
  • 132
Междуведомствената комисия, организирана по инициатива на областния управител на област Бургас Пламен Янев, продължава с щателните проверки за незаконно поставени каравани, палатки и кемпери върху територията на морски плажове, гори, земеделски имоти, защитени територии и местности в област Бургас – всички имоти държавна собственост.

Журналистите в Гърция стачкуват заради липсата на колективни трудови договори

  • 16 Апр 2024
  • 120
Гръцките журналисти провеждат 24-часова стачка във вторник в знак на протест срещу отказа на работодателите да подпишат колективни трудови договори в частните медии, ниските заплати и заплахата за плурализма, съобщиха техните синдикати.

Олимпийският факел на Париж 2024 г. е запален в древна Олимпия

  • 16 Апр 2024
  • 148
Факелът за Олимпийските игри в Париж през 2024 г. беше запален в древна Олимпия на традиционна церемония във вторник, отбелязвайки последния участък от седемгодишната подготовка за началото на игрите на 26 юли.