БЪДЕЩЕТО НА БИЗНЕСА И РАЗВИТИЕТО В РЕГИОНА НА ФОКУС В DIGITAL4BURGAS

Домакин на събитието ще бъде Международният конгресен център, където на 11 май ще се съберат практици от дигиталния бранш и представители на бизнеса от града и цялата страна. Конференцията ще бъде открита малко преди 10 часа от Весна Балтина - заместник-кмет „Стратегическо развитие и екология, дигитализация и адаптация към промените на климата“ в Община Бургас и Преслав Бобев - управляващ партньор на IMG Connect. Програмата на конференцията ще представи иновациите в електронната търговия като фокусът ще падне върху подобряването на UX (потребителски опит) и UA (достъпност за потребителите) за създаване на по-лесно и удобно онлайн пазаруване. Мартин Пенчев, правен консултант в еCommerce сферата, ще предостави ценна информация за законовите рамки в сектора и ще обърне внимание на правната защита в цифровата сфера. Конференцията ще разгледа актуалната тема за киберсигурност, за да защити както бизнеса, така и потребителите от онлайн заплахи, и ще даде отговора на въпроса как да автоматизираме маркетинг процесите си с AI. Както винаги и в това издание програмата на Digital4Burgas ще представи различни формати – експертни презентации, горещ стол, панелна дискусия. Една от най-интересните и очаквани дискусии ще засегне темата за дигиталното бъдеще и възможности на Бургас. В нея модераторът Петко Георгиев, председател на DIGIHUB, и неговите събеседници ще засегнат съществените въпроси за финансиране, инвестиции и икономическо развитие на град Бургас. Digital4Burgas е част от мащабния календар от конференции Digital4, който Internet Media Group и IMG Connect организират в цялата страна. Той е не само проект за дигитална трансформация на бизнеса, а цялостна инициатива, която се стреми към подобряване на икономическо развитие на общините в страната. Създавайки благоприятна екосистема, конференциите имат за цел да привлекат значителни инвестиции и бизнес в регионите на страната. Конференцията Digital4Burgas се осъществява в партньорство с община Бургас, Българска стопанска камара, Българска Е-комерс асоциация, Българска асоциация по информационни технологии, Българска предприемаческа асоциация, Югоизточен Дигитален Иновационен Хъб и други.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Започна строителството на новата пречиствателна станция на язовир „Ясна поляна“, инвестицията е за 22 милиона лева.

  • 29 Апр 2024
  • 221
С първа копка и водосвет се даде старт на едно от най-модерните хидротехнологични съоръжения по Черноморието, строено през последните десетилетия - обект „Аварийна реконструкция на филтърно и помпено стъпало на ПСПВ „Ясна поляна“ в с. Ясна поляна, община Приморско.

От днес гражданите могат да проверят чрез ГД ГРАО номера на избирателната секция и мястото на гласуване на изборите на 9 юни

  • 29 Апр 2024
  • 208
От днес избирателите български граждани могат да проверят номера на избирателната секция и мястото на гласуване в изборите на 9 юни 2024 г. – за членове на Европейския парламент и на Народното събрание.

СУ „СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ“ ПРАЗНУВА 155 ГОДИНИ С ГОЛЯМО ТЪРЖЕСТВО И ЗВЕЗДНИ ГОСТИ

  • 29 Апр 2024
  • 220
На 9 май, от 20:00 часа, на площад „Св. св. Кирил и Методий“ ще се проведе тържество, посветено на патронния празник на едноименното училище, което е и най-старото в Бургас.

Медици с джетове ще оказват спешна помощ на плажуващите?

  • 29 Апр 2024
  • 220
Медиците на плажа да се придвижват не с линейки, а с джетове, както и на всеки плаж да има екип с поне един лекар – това са само част от измененията в Наредбата за водно спасяване.

Деца от клуб за млади пещерняци в Дряново събират стотинки от пещерата "Бачо Киро", които вредят на обекта

  • 29 Апр 2024
  • 193
Посетителите на пещерата "Бачо Киро" в неделя спираха с любопитство, заглеждайки група деца и няколко възрастни, заети с някаква дейност по пътеките на обекта.