ОТБЕЛЯЗВАМЕ СВЕТОВНИЯ ДЕН НА ЗЕМЯТА С АТРАКТИВНО СЪБИТИЕ В ДВОРА НА ЕТНОГРАФСКИЯ МУЗЕЙ

Негови организатори са момичетата от Aрт-Депо за Реставрация, които ще се развихрят с работилница, демонстрация и workshop за същинска реализация и завършен продукт. Всичко това ще се случи в два дни - 20 април (събота) и 21 април (неделя), водещ ще бъде Невена Ганчева - инж. дизайнер и Марина Шопова - фасилитатор на проекта @coworking_family_burgas. „Подготвили сме еко работилнички с кауза за по-чиста околна среда за нас и децата ни! Каним всички приятели, деца на природата и приложното творчество от Бургас да се включат в това прекрасно и различно събитие. Еко работилници ще са посветени на преизползването и нулев отпадък, за целта ще бъдат използвани декор бои, пасти, въжета, текстил, декупажна хартия и други средства и техники на приложното изкуство за творчество“, споделят организаторите на събитието.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Министър Коритарова разпореди спешни мерки за обезопасяване на критични точки по републиканската пътна мрежа

  • 23 Май 2024
  • 607
Регионалният министър настоя за подобряване на координацията между институциите за улесняване на пътуването в дните с натоварен трафик

Публично четене на Библията на открито ще се състои в Русе по случай 24 май

  • 23 Май 2024
  • 616
На 24 май - Деня на Светите братя Кирил и Методий, на българската писменост, просвета и култура и на славянската книжовност, в Русе ще се състои публично четене на Библията на открито.

БУРГАСКИТЕ АРХИТЕКТИ ОРГАНИЗИРАТ КРЪГЛА МАСА И ПРЕДСТАВЯТ КНИГА НА 27 МАЙ

  • 23 Май 2024
  • 626
Регионалните бургаски колегии на Камара на архитектите в България и Съюз на архитектите в България организират две събития, които ще се проведат на 27 май в Културен център „Морско казино“.

СВЕТОВНАТА ВОЛЕЙБОЛНА ЗВЕЗДА МАТЕЙ КАЗИЙСКИ ОТКРИВА BEACH ARENA BURGAS НА 1 ЮНИ

  • 23 Май 2024
  • 590
Още една зона за плажни спортове ще се превърне в любима локация за бургазлии и гости на града това лято.