МЛАДЕЖКИЯТ МЕЖДУНАРОДЕН ЦЕНТЪР В БУРГАС ВИ ПРЕДИЗВИКВА С 3-КИЛОМЕТРОВО БЯГАНЕ

Участниците ще бъдат разделени в четири категории: юноши/девойки (до 18 години) и мъже/жени (над 18 години). Всички трябва да пробягат разстоянието между двете бариери на алеята към солниците, като стартът и финалът ще са на входа на алеята до бистро „Фиеста“. Младежкият център и част от организационния екип на ежегодния бегачески фестивал "Бургас рън" си партнират в провеждането на в това начинание с общата цел да промотират сред младите хора спортуването и здравословния начин на живот. Събитието е безплатно и е насочено към младежи на възраст от 15 до 29 години, но в него може да участва всеки с младежки дух. Регистрацията става на следния линк: https://forms.gle/YmQ9Vhj9ptjxstMs6 В деня на състезанието участниците трябва да бъдат на мястото час преди старта. За първите трима в класирането в четирите категории ще има награди, а всички състезатели ще получат рекламни тениски, вода и подкрепителна закуска. Специален гост и съдия на спортното мероприятие ще бъде Шабан Мустафа, най-успешният български планински маратонец. *Проект № BGLD-2.001-0002 „Създаване на Младежки международен център – Бургас“ се реализира по програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство (ФМ на ЕИП) 2014-2021.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Министър Коритарова разпореди спешни мерки за обезопасяване на критични точки по републиканската пътна мрежа

  • 23 Май 2024
  • 612
Регионалният министър настоя за подобряване на координацията между институциите за улесняване на пътуването в дните с натоварен трафик

Публично четене на Библията на открито ще се състои в Русе по случай 24 май

  • 23 Май 2024
  • 619
На 24 май - Деня на Светите братя Кирил и Методий, на българската писменост, просвета и култура и на славянската книжовност, в Русе ще се състои публично четене на Библията на открито.

БУРГАСКИТЕ АРХИТЕКТИ ОРГАНИЗИРАТ КРЪГЛА МАСА И ПРЕДСТАВЯТ КНИГА НА 27 МАЙ

  • 23 Май 2024
  • 629
Регионалните бургаски колегии на Камара на архитектите в България и Съюз на архитектите в България организират две събития, които ще се проведат на 27 май в Културен център „Морско казино“.

СВЕТОВНАТА ВОЛЕЙБОЛНА ЗВЕЗДА МАТЕЙ КАЗИЙСКИ ОТКРИВА BEACH ARENA BURGAS НА 1 ЮНИ

  • 23 Май 2024
  • 595
Още една зона за плажни спортове ще се превърне в любима локация за бургазлии и гости на града това лято.