С мащабна инициатива започва кампанията си за прием в първи клас ОУ „Братя Миладинови“ Бургас

С мащабна инициатива започва кампанията си ОУ „Братя Миладинови“ Бургас. На 22 04. 2024 г. – Деня на Земята, училището ще отвори врати за открита родителска среща с родителите на бъдещите първокласници. През следващите дни (23./ 24./ 25. 04.), заинтересовани ще имат възможност да посетят класните ръководители на бъдещите първи класове в работна обстановка. Акцент на кампанията е провеждането на Пролетен цветен базар. Освен щандове е цветя, подправки и изделия, сътворени от сръчните ръце на настоящите ученици на училището, на сцената ще се забавлявате с талантливите изпълнители на хореографските и певчески групи на училището. В специални работилници, бъдещите първокласници ще могат да изработят красиви картички, апликации, великденски яйца и дори сами да засадят цвете. Каним Ви да посетите инициативата и да се убедите колко забавно, пълноценно и вдъхновяващо може да е преживяването в един училищен двор! Подробна информация може да намерите на страниците на сайта на ОУ „Братя Миладинови“ -Бургас. https://brmiladinovi.eu/

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

ОБЩИНА БУРГАС, ОБЛАСТНА УПРАВА, ВИК И РИОСВ С ОБЩИ ДЕЙСТВИЯ ЗА КЛЮЧОВИ РЕМОНТИ

  • 27 Май 2024
  • 57
Община Бургас, Областна управа, ВиК и РИОСВ синхронизираха действията си за ключови проекти с огромно значение за гражданите в различни населени места.

ДВЕ ЕВРОПЕЙСКИ ТИТЛИ ДОНЕСОХА ВЪЗПИТАНИЦИ НА СКК "КИОКУШИН СПИРИТ" ОТ ЕВРОПЕЙСКОТО ПЪРВЕНСТВО

Две европейски титли донесоха възпитаници на СКК "Киокушин Спирит" от провелото се предеи дни във варненската зала “Владислав“ 37-о Европейско първенство по киокушин карате на категории за мъже и жени на категории, 17-то Европейско първенство за деца, юноши и девойки и 11-то Европейско първенство за ветерани.

По международните стандарти сме за тройка на матурата по български език

  • 27 Май 2024
  • 101
По международните стандарти сме за тройка на матурата по български език. 50% от включилите се в кампанията за грамотност „Животът няма „аУтокорект“, която „Как се пише?“ организира в помощ на зрелостниците, не могат да се справят с пунктуационните правила в българския книжовен език.

Въвеждат такса мощност за тока?

  • 27 Май 2024
  • 114
Не е достатъчно успокоението, че токът за бита ще поскъпне само с около 2%, което направи шефът на КЕВР Иван Иванов. Той обясни, че в увеличението влизат и промените на мрежовите цени, които комисията ще одобри.

Защо транспортът ни е като в Африка?

  • 27 Май 2024
  • 119
Министър Гвоздейков се опита да обясни защо от Русе до Пловдив се пътува над седем часа с автобус през София, а разстоянието е 280 км Правим всичко възможно да изпълним проектите, които са важни са повишаване на скоростта и безопасността в БДЖ, каза той.