« февруари 2023 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Нова организация за прием на болни в УМБАЛ от 23 януари

За удобство на пациентите УМБАЛ Бургас въвежда нова организация по приема на болни, която ще спести обикалянето от кабинет в кабинет. От идния понеделник (23-ти януари) цялата документация по хоспитализация и дехоспитализация ще се оформя на едно място – централна регистратура, която е разположена на входа на хирургическия корпус. Осигурени са и достатъчно регистратори, така че пръстовата автентификация, която също ще се извършва там, да е възможно най-бърза. Важно за бургазлии е да знаят, че от 23-ти януари самонасочилите се пациенти към Спешно отделение и Детския портал също ще минават през централната регистратура. На нея те ще бъдат посрещани и упътвани от супервайзорите на болницата. Порталът на Спешно отделение към Противошокова зала ще се използва само от болните, транспортирани с линейка, и хората на инвалидни колички. Призивът е всички останали пациенти да влизат през централния вход на УМБАЛ Бургас. Промените ще спестят и придвижването на пациентите от хирургическия корпус до касата в терапевтичното крило. Старата каса запазва местоположението си и ще продължи да обслужва настанените в отделенията над нея. Пациентите в хирургическия корпус ще използват новата каса, която ще се намира на централна регистратура. Новата организация е първата от добрите практики, които ръководството на УМБАЛ Бургас в лицето на изпълнителния директор д-р Мирослав Обрейков въвежда за улеснение както на гражданите, така и на персонала на лечебното заведение.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Българо-турски бизнес форум ще се проведе в Бургас на 16 февруари

  • 03 Фев 2023
  • 413
ИАНМСП и Българо-турската търговско-индустриална камара организират двустранен бизнес форум на 16 февруари 2023 г. в гр. Бургас. Той ще се проведе в зала „Черноморие“ на Международния конгресен център в морския град.

Програма за честване на 145 години от Освобождението на Бургас

  • 03 Фев 2023
  • 363
В първия ден на следващата седмица Бургас ще чества 145 години, откакто се е освободил от османско иго. На 6 февруари си спомняме, че цената на свободата често се измерва в човешки животи.

Burgas Game Jam се завръща с ново предизвикателство

  • 01 Фев 2023
  • 685
След като пандемията сложи на пауза любимия хакатон на бургазлии Burgas Game Jam, той се завръща ударно през 2023 с ново издание. Събитието е част от глобалната мрежа Global Game Jam и ще се проведе в 3 последователни дни от 3-ти до 5-ти февруари в Експозиционен център „Флора“, любезно предоставен от Община Бургас.

От днес отново ще се приемат документи за подмяна на отоплителните уреди по Програма LIFE

  • 01 Фев 2023
  • 658
Община Бургас стартира от 01 февруари, сряда, втори прием на документи за участие в Основната фаза на Интегрирания проект по Програма ЛАЙФ, който предвижда преход към алтернативни форми на отопление на домакинствата.

Община Бургас ще предоставя здравни услуги чрез телемедицина на трудноподвижни и самотни възрастни граждани

  • 01 Фев 2023
  • 682
Община Бургас ще предостави здравни услуги от разстояние чрез телемедицина на трудноподвижни и самотно живеещи възрастни граждани, които са потребители на социалните заведения в града. Предложението е на кмета Димитър Николов и получи единодушната подкрепа на общинските съветници днес.