Рут Колева ще пее на остров Света Анастасия

На 14 юли /петък/ един от най-ярките таланти на родната ни сцена  - Рут Колева, ще пее на остров Света Анастасия. Тя ще представи новия си албум "Confidence. Truth", в който участват някои от най-успешните световни музиканти - Gene Coye (Flying Lotus), Ron Avant (Anderson. Paak), Jameel Bruuner (The Internet), както и инструменталисти от Софийска филхармония. На островната сцена Рут ще доведе нейния Live Band в състав: Филип Александров - Клавиши Богомил Енчев - Барабани Волен Милчев - Беквокали Зорница Славова - Беквокали Христо Михалков - Бас Стоян Джаферов - Китара ПРОГРАМА: 20:00 часа - Отпътуване с кораб от "Магазия 1" 21:00 часа - Концерт на Рут Колева Live Band 23:00 часа - Отпътуване за Бургас Цена на билет за пътуване с кораб: 10 лева. Цена на билет за концерт: 20 лева.   Местата са ограничени! Билети ще се продават от 26 юни в Туристически информационен център: - Подлез на Операта - Автогара "Юг" - "Магазия 1"   За допълнителна информация - телефон 0882 004 124.   За Рут Колева може да се каже много, но абсолютно неоспоримо е, че тя е артист в пълният смисъл на думата, човек, който не спира да се бори и да прославя България с музиката си, чак до далечна Япония. Рут е единственият български артист, отличен с наградата "Best Jazz Singer" от престижното "Inter FM Radio Japan". На родна земя успехите й са не по-малко значими. Печели наградите за Певица на годината на "БГ Радио" и Жена на годината на списания "Грация" още преди да навърши 20, а през 2015 "Форбс" я определя като най-влиятелния изпълнител в социалните мрежи. Концертните изяви на Рут се радват на голям успех както в България, така и в чужбина. Тя е най-младият изпълнител, осъществил концерт в Зала "България" с авторска продукция, както и единственият български музикант със солови концерти в "Cotton Club" в Токио и "Jazz Café" в Лондон.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Община Бургас пита жителите на „Възраждане“ искат ли етажни паркинги на 5 възможни локации

  • 25 Апр 2024
  • 662
Попълнете нашата анкета онлайн или на място в квартала кажете своето мнение дали и как да се експлоатират подобни съоръжения В продължение на повече от десетилетие Община Бургас ежегодно залага в бюджета си целеви средства и изгражда нови паркинги от конвенционалния вид – покрито с асфалт или елементи на тревна фуга пространство, разграфено за определен брой автомобили.

Ден на отворените врати в бургаския филиал на СУ показва възможностите на софтуерните програми и новите технологии в музиката

  • 25 Апр 2024
  • 612
Филиалът на Софийския университет в Бургас отваря врати на 27 април за всички, които искат да се запознаят детайлно с обучението по мултимедийни технологии и тонрежисура.

Безплатни извънредни курсове ще има в нощта на 4 срещу 5 май по линиите Б11 и Б12

  • 25 Апр 2024
  • 613
Бургасбус” ЕООД уведомява своите клиенти, че за предстоящите празнични и почивни дни – 1, 3, 4, 5 и 6 май, въвежда следната организация в работното време на касовите салони на Дружеството:

Цветното изложение Флора - Бургас започва тази събота

  • 24 Апр 2024
  • 894
С „Дни на цветята“ стартира богатата лятна програма от тематични уикенди на Община Бургас за 2024. Основното събитие в програмата е любимото изложение за цветя „Флора  Бургас“.

Бюджетна почивка - без юли и август

  • 24 Апр 2024
  • 865
Почивката на море у нас и в чужбина може да бъде бюджетна, но само ако решите да почивате извън юли и август. Хотелите по нашето море отварят още от май, като офертите започват от 40 лева за нощувка със закуска.През юли и август обаче цената вече е двойна.